INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

N-au scăpat de coronavirus » 6 pozitivi în Premier League, trei cluburi sunt afectate

6 pozitivi în Premier League, trei cluburi sunt afectate
6 pozitivi în Premier League, trei cluburi sunt afectate

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 19:00

Liga engleză a anunțat că au fost făcute 748 de teste de coronavirus jucătorilor și membrilor staffurilor tehnice. Trei cluburi sunt afectate.

Înainte ca echipele din Premier League să reia pregătirea în această săptămână, în grupuri mici, de câte cinci jucători, toți angajații cluburilor au fost testați.

748 de fotbaliști și membri ai staffurilor tehnice au fost supuși testelor pentru coronavirus. Dintre aceștia, șase au ieșit pozitivi.

Potrivit Sky Sports, doar trei din cele 20 de cluburi sunt afectate, dar numai cei infectați cu COVID-19 trebuie să se izoleze șapte zile, neavând voie să vină la centrul sportiv.

Final 4 și meciuri în manșă unică în Liga Campionilor și Europa League! Când se dă restartul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează