INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Final 4 și meciuri în manșă unică în Liga Campionilor și Europa League! Când se dă restartul

Formatul cupelor europene a avut de suferit în acest an din cauza pandemiei de coronavirus // Sursă foto: Getty
Formatul cupelor europene a avut de suferit în acest an din cauza pandemiei de coronavirus // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 15:02

UEFA va confirma aproape sigur următoarea formulă pe 17 iunie, în timpul reuniunii Comitetului Executiv: final 4 în manșă unică, atât în Champions League, cât și în Europa Leaue. Restartul va fi programat pentru 6 august.

De două luni, UEFA a format un grup de lucru pentru a găsi soluția care să salveze sezonul. Și, susține AS, ar fi luat o decizie asupra finalizării competițiilor continentale în acest an. Forul de la Nyon dorește un sfârșit-blitz, între 6 și 29 august.

Final 4 în Liga Campionilor și Europa League

După ce se vor disputa și ultimele meciuri din „optimi", se va trece la eliminatorii în manșă unică. Așa va fi în „sferturi", iar pentru semifinale (la fel, o singură confruntare) și finală se va organiza un Final 4 și în Champions (la Istanbul), și în Europa League (Gdansk). 

Nu se știe încă dacă „sferturile" vor fi pe teren neutru sau pe stadionul uneia dintre echipe. Oricum, toate întâlnirile vor fi fără spectatori! Scenariul va fi aproape sigur aprobat pe 17 iunie, la următoarea ședință a Comitetului Executiv UEFA. 

Potrivit cotidianului madrilen, jucătorii vor avea probabil vacanță în septembrie, caz în care vor fi amânate barajele Euro și partidele Ligii Națiunilor pentru octombrie și noiembrie.

VIDEO Totul despre Bayern - Frankfurt » Bavarezii vor revanșa după umilința din precedentul meci

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Exigenta Bundesliga! Criticat de propriul antrenor după ce a dat două goluri

Boloni, lăudat și criticat de belgieni: „A adus viață fotbalului nostru” » Dar și „a trecut pe lângă mine cu privirea în pământ”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  19 Mai 2020, 17:45

Bayern merge cu prima șansă, pentru că la acea dată va avea mai multe meciuri oficiale jucate față de celelalte contracandidate. Forța Bayern!

robotzel
robotzel  •  19 Mai 2020, 17:24

nu se poate? daca era in romania apareau tot felul de indivizi care comentau ca nu se poate schimba formatul in timpul campionatului si alte alea. vai vai vai ... se poate? serios?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează