INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Exigenta Bundesliga! Criticat de propriul antrenor după ce a dat două goluri

Kai Havertz, unul dintre cei mai buni jucători din Germania // FOTO: Guliver/GettyImages
Kai Havertz, unul dintre cei mai buni jucători din Germania // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 14:14

Kai Havertz, căpitanul lui Leverkusen la doar 20 de ani, a înscris două goluri la Bremen, în victoria cu 4-1, dar antrenorul Peter Bosz tot nu a fost mulțumit.

În Bundesliga, primul campionat european important reluat în timpul pandemiei, se întâmplă și astfel de lucruri. Cel mai bun jucător să fie criticat de propriul antrenor după un meci în care marchează două goluri, iar echipa câștigă cu 4-1 în deplasare.

Kai Havertz, ultimul mare talent german, căpitanul lui Bayer la doar 20 de ani, 40 de goluri în 140 de meciuri la Leverkusen și șapte selecții (un gol) la națională, a reușit o "dublă" în partida de la Bremen. Însă tehnicianul lui Bayer nu a fost mulțumit de el. "Kai e un fotbalist special, dar nu cred că a jucat prea bine acum. Îl cunosc. Poate mult mai mult. Trebuie să-și regăsească ritmul", a declarat Peter Bosz la conferință. 

Debut la 17 ani și 16 zile

Florian Wirtz a fost titular la Leverkusen luni seară, devenind cel mai tânăr debutant din istoria lui Bayer Leverkusen. Mijlocașul central are doar 17 ani și 16 zile. El a depășit vechiul record, al lui Kai Havertz, ce dura din toamna lui 2016 (17 ani și 126 de zile, tot într-un meci cu Bremen). 

8 accidentați!

Campionatul german a repornit după 66 de zile. Lunga pauză are consecințe asupra jucătorilor. Opt dintre ei s-au accidentat numai sâmbătă, în prima zi de meciuri în Bundesliga. Toți au suferit leziuni musculare. Primul a fost Giovanni Reyna, tânărul mijlocaș al lui Dortmund (17 ani), care s-a oprit încă de la încălzire. 

VIDEO. Totul despre Bayern - Frankfurt. Bavarezii vor revanșa după umilința din precedentul meci

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Boloni, lăudat și criticat de belgieni: „A adus viață fotbalului nostru” » Dar și „a trecut pe lângă mine cu privirea în pământ”

Fost coleg cu Messi la Barcelona, Alex Song recunoaște: „Nu m-au interesat decât milioanele de euro”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează