INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Un fost mare jucător al lui PSG îl atacă pe Messi: „E șocant ce a decis”

Jérôme Rothen, 43 de ani, fost mare jucător al lui PSG, îl critică pe Leo Messi (34) pentru că a acceptat convocarea la naționala Argentinei.
Jérôme Rothen, 43 de ani, fost mare jucător al lui PSG, îl critică pe Leo Messi (34) pentru că a acceptat convocarea la naționala Argentinei.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 21:30 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 21:37

Jerome Rothen, 43 de ani, fost mare jucător al lui PSG, îl critică pe Leo Messi (34) pentru că a acceptat convocarea la naționala Argentinei.

„Mi se pare șocant! Nu înțeleg această decizie pe care a luat-o Lionel Messi. Poate ești cel mai bun jucător din lume, cel mai bine plătit, dar trebuie să fii recunoscătot clubului care îți permite să ai acest salariu, lucru imposibil la Barcelona. 

Messi ar fi trebuit să refuze selecția. Nu joci, ai fost accidentat, nu ai fost prezent la meciul cu Bordeaux, asigură-te că la PSG strălucești!”, a declarat Jerome Rothen, citat de Paris Fans.

Jerome Rothen e un nume cunoscut în fotbalul francez. Fost internațional, a jucat finala Ligii Campionilor cu Monaco, în 2004, semnând ulterior cu PSG pentru șase sezoane.

Anchetă la PSG! Subiectul: Leo Messi

Conducerea PSG-ului este nemulțumită de situația lui Lionel Messi. Transferul-vedetă al verii, Messi a jucat în doar 8 partide pentru PSG în acest sezon: 5 în Ligue 1, fără gol sau pasă de gol, și 3 în Liga Campionilor, cu 3 goluri înscrise.

Antrenorul Mauricio Pochettino nu s-a putut baza pe Messi la ultimele două meciuri, 2-2 cu RB Leipzig în Liga Campionilor și 3-2 cu Bordeaux în Ligue 1, fotbalistul acuzând probleme la genunchiul stâng și la coapsa piciorului stâng.

Cu probleme medicale la PSG, Messi a fost convocat la națională. Nasser Al-Khelaifi a cerut o anchetă internă 

Totuși, în ciuda problemelor reclamate de Messi, acesta a fost convocat la echipa națională a Argentinei pentru meciurile cu Uruguay și Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale.

Iar marți Messi s-a antrenat alături de colegii săi de la națională, lucru care a provocat rumoare în birourile celor de la PSG

Un fost mare jucător al lui PSG îl atacă pe Messi: „E șocant ce a decis”
Lionel Messi se antrenează în cantonamentul echipei naționale // foto: Twitter @Argentina

Potrivit publicației catalane El Nacional, președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, este „foarte supărat”, considerând că Messi prioritizează echipa națională în detrimentul echipei de club, în ciuda salariului uriaș pe care parizienii i-l plătesc. PSG a început o anchetă internă pentru a determina dacă Messi era apt de joc înainte să plece în cantonamentul echipei naționale.

Situația tensionată de la PSG l-a împins pe Leonardo, directorul sportiv al clubului, să declare că „nu suntem de acord să lăsăm la națională un jucător care nu este bine sau care se află în perioada de reabilitare. Nu are logică, acest gen de situații trebuie să fie reglementate de FIFA”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Anunț-șoc în Anglia: Cristiano Ronaldo ia în calcul plecarea de la Manchester United! Ce îl sperie pe portughez

Prima mare lovitură pe care Xavi poate să o dea la Barcelona » Dani Alves, aproape de revenirea pe Camp Nou

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
2528389220528911
Ionut Costache  •  12 Noiembrie 2021, 11:47

Adevarul e ca Rothen a fost mare jucator, ca sa il critice pe Messi. Plus ca vad ca fostii jucatori francezi sunt mari moralisti cand vine vorba de Messi si in general de jucatorii straini. Spre exemplu, si Anelka critica loialitatea lui Messi fata de PSG, dar uita ca el a fost un jucator dificil pe la toate echipele pe la care a trecut. Plus ca e ciudat ca ei critica un jucator ca Messi, care a fost un jucator cuminte in cariera sa, in conditiile in care, de-a lungul timpului multi jucatorii francezi au creat probleme pe la cluburi straine (gen Cantona, Ginola, Nasri, Payet, Pogba s.a.).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează