INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol s-a mutat din orașul ei natal: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 15:15

Najila Trindade, 26 de ani, tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol în urmă cu câteva luni a dat un interviu în presa braziliană în care a povestit despre problemele cu care se confruntă după ce a lansat acuzațiile.

„Oamenii mă rescunosc pe stradă, îmi fac poze și râd de mine. Unii dintre ei îmi adresează jigniri, sunt misogini și violenți”, a declarat Najila.

Tânăra consideră că e atacată deoarece oamenii cred că încearcă să obțină bani de pe urma starului de la PSG, dar și pentru că nu se bucură de averea și celebritatea lui Neymar.

„Mă tratez, pentru că am fost extrem de afectată, sufăr de depresie. Da, merg la psihiatru. Au venit foarte multe lucruri peste mine în același timp, am început să sufăr pe 15 mai și de atunci, totul s-a destrămat în viața mea”, a mai declarat brazilianca.

Ea s-a mutat din Sao Paolo, orașul în care locuia, pentru a nu mai fi recunoscută de oameni pe stradă și pentru a se detașa de scandal.

Najila Trindade l-a acuzat la începutul lunii iunie de viol pe Neymar, susținând că fotbalistul ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el pe 15 mai, într-un hotel din Paris. Ulterior ea a afirmat că tableta pe care deținea dovezile agresiunii sexuale i-a fost furată.

najila trindade 2 +3 FOTO

Citește și:

Najila Trindade, femeia care-l acuză de viol pe Neymar, denunţată pentru calomnie: „Poliţia e cumpărată sau nu? Ori am înnebunit eu?”

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, susține că e amenințată cu moartea de tatăl jucătorului: ”Nu vei mai trăi mult timp”

Neymar a venit în cârje la audierile pentru acuzația de viol » A stat peste cinci ore: ”Sunt liniștit!”

Neymar n-a scăpat de cazul violului! Previziune sumbră: ”În ritmul ăsta, nu va ajunge să mai joace la 30 de ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează