INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Napoli este anchetată de Fiscul italian pentru transferul lui Victor Osimhen

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2023 20:51 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 22:06

Fiscul italian anchetează transferul atacantului Victor Osimhen (24 de ani) de la LOSC Lille la Napoli. Campioana Italiei este suspectă de fals în contabilitate, după ce peste 21 de milioane de euro nu au mai ajuns în conturile clubului francez.

Victor Osimhen ajungea la Napoli în 2020. Afacerea s-ar fi ridicat la 71 de milioane de euro, dar napoletanii au achitat doar 50 de milioane de euro. Celelalte 21 de milioane de euro ar fi fost echivalate în contul a 4 jucători cedați la Lille: portarul Orestis Karnezis și tinerii fotbaliști Luigi Liguori, Claudio Manzi și Ciro Palmieri. 

Fiscul italian suspectează modul în care au fost evaluați la această sumă cei patru fotbaliști, ținând cont că Orestis Karnezis era un portar de 35 de ani la acea vreme, iar ceilalți trei jucători nu au îmbrăcat vreodată tricoul lui Lille. După oficializarea transferului atacantului nigerian, cei trei tineri jucători au fost împrumutați de Lille la echipe din Serie C, potrivit Football Italia.

Lionel Messi plănuiește viitorul transfer » Unde dorește să-și continue cariera: „Vreau să o fac în calitate de campion mondial”
INTER MIAMI
Lionel Messi plănuiește viitorul transfer » Unde dorește să-și continue cariera: „Vreau să o fac în calitate de campion mondial”

Fotbaliștii implicați în transferul lui Osimhen la Napoli s-au plâns presei din Italia

Luigi Liguori, Claudio Manzi și Ciro Palmieri au vorbit cu presa. Aceștia au reclamat că afacerea le-a distrus cariera și că au fost folosiți ca pioni într-o tranzacție mincinoasă. Jucătorii au fost lăsați liberi de contract după un singur an, conform sursei citate.

Familia De Laurentiis este anchetată

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, soția lui, Jacqueline Baudit, și copiii lor, Edoardo și Valentina, sunt înscriși în registrul suspecților din Napoli. Aceștia sunt cercetați pentru „operațiune parțial inexistentă de 21,25 milioane de euro și câștiguri de capital fictive de aproape 20 de milioane”. Aceștia sunt așteptați să clarifice afacerea suspectă de fals în contabilitate și declarație frauduloasă, potrivit Sport Mediaset.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Vezi și alte știri din fotbalul european:

Pas spre concilierea cu Rusia?! UEFA readmite în competiții echipele de juniori: „Este nedrept ca băieții să plătească acțiunile adulților”

Situație bizară la Real Madrid » Ancelotti a anunțat că fotbalistul poate juca, dar imediat a venit comunicatul clubului: „S-a accidentat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează