INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - ATALANTA 2-2

NAPOLI - ATALANTA 2-2 // VIDEO Scandal uriaș după meci: „Fără banii noștri, arbitrii ar fi curățat cartofi”

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 11:13

Criză de nervi şi un scandal monstru la finalul partidei în care Napoli a ratat victoria contra Atalantei (2-2). 

În loc de penaltyul pe care gazdele l-au reclamat, la contactul din careu dintre Kjaer şi Llorente, pe contraatac, bergamascii au egalat. 

„Arbitrul trebuia să meargă la VAR din respect pentru cele două echipe şi pentru fani. Ne-am săturat de Nicchi şi Rizzoli. Noi suntem cei ce finanţăm fotbalul acesta bolnav şi fără banii noştri ei ar curăţa cartofi. 

A fost o măgărie să elimini un domn ca Ancelotti, în locul lui Giacomelli eu aş fi fugit din Italia", acuză preşedintele De Laurentiis. Şi antrenorul azzurro l-a susţinut: 

„Arbitrul a venit la mine rugându-mă să îl ajut să aplaneze conflctul, apoi m-a dat afară. E un atac la profesionalismul meu!". Adversarul Gasperini a recunoscut că „din teren mi s-a părut 11 metri, dar după reluările văzute la televizor nu mai ştiu de să zic”. 

Rezumatul meciului Napoli - Atalanta 2-2:

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Radu, gafă și înfrângere dramatică în fața campioanei! Cristiano Ronaldo, lacrimi de frustrare cauzate de VAR + gol marcat în ultimul minut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează