INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - GENOA 2-1

JUVENTUS - GENOA 2-1 // VIDEO Ionuț Radu, gafă și înfrângere dramatică în fața campioanei! Cristiano Ronaldo, lacrimi de frustrare cauzate de VAR + gol marcat în ultimul minut

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 00:35

Juventus a câștigat meciul cu Genoa, scor 2-1, datorită unui gol marcat de Cristiano Ronaldo (34 de ani) în prelungiri. Ionuț Radu (22 de ani) a fost integralist la oaspeți și a greșit la primul gol al partidei.

Bonucci a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 36, profitând de ieșirea neinspirată a lui Ionuț Radu. „Grifonul” a replicat imediat, după doar 5 minute. Ivorianul Cristian Kouame (21 de ani) a dat cu dreptul în stângul, la propriu, și l-a păcălit pe Buffon. Cassata a văzut ușor al doilea cartonaș galben în minutul 51, pentru un fault de joc la mijlocul terenului.  

A urmat o perioadă în care Ionuț Radu și-a răscumpărat cu vârf și îndesat ezitarea de la gol. Internaționalul român i-a exasperat pe torinezi cu intervențiile sale. Din frustrarea rezulată în tabăra gazdelor a venit restabilirea egalității numerice. Rabiot a văzut al doilea cartonaș galben pentru o intrare dură, din spate, asupra lui Gumus. 

Dramă în prelungiri 

Juventus s-a aruncat asupra porții lui Radu în final, iar golul izbăvitor părea să fi venit în al treilea minut de prelungire. Cristiano a trimis în poartă după o pasă venită din flancul drept și a declanșat sărbătoarea. După zeci de secunde de bucurie dezlănțuită, „centralul” Antonio Giua, asistat de VAR, a anulat reușita pentru offside. Starul portughez își masca lacrimile în palme, dar n-a renunțat. Și-a chemat colegii în ofensivă pentru o ultimă șarjă și a obținut o lovitură de la 11 metri. Arbitrii video n-au mai avut curaj să schimbe decizia, în ciuda protestelor vehemente ale oaspeților, care au văzut o simulare.  

Ronaldo a transformat penalty-ul și o păstrează pe Juventus prima în Serie A, cu 26 de puncte, unul peste Inter. Genoa este prima deasupra liniei retrogradării, cu doar 8 puncte.  

Vezi și: 

LIVERPOOL - ARSENAL 5-5 (5-4 d. pen.) // VIDEO + FOTO Cel mai NEBUN meci al sezonului! „Cormoranii” lui Klopp merg în sferturile Cupei Ligii Angliei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
alexzece
alexzece  •  31 Octombrie 2019, 13:05
Postat de mariuss72 pe 31 Octombrie 2019, 09:24

A fost penalty, incearca sa fii obiectiv. Mor pe voi, astia care denatureaza realitatea doar pentru ca nu va place de un jucator.

Unde vezi tu atingerea?Eu nu vad nici o atingere.

lionforever
lionforever  •  31 Octombrie 2019, 11:45
Postat de mariuss72 pe 31 Octombrie 2019, 09:24

A fost penalty, incearca sa fii obiectiv. Mor pe voi, astia care denatureaza realitatea doar pentru ca nu va place de un jucator.

A fost o simulare grosolană încearcă tu sa fi obiectiv chiar dacă pentru tine gelatul e D-zeu. A simulat clar, a fost un contact minim care nu putea cauza o cadere dupa care lusitanul s-a aruncat teatral.

robby73
robby73  •  31 Octombrie 2019, 10:23
Postat de mariuss72 pe 31 Octombrie 2019, 09:24

A fost penalty, incearca sa fii obiectiv. Mor pe voi, astia care denatureaza realitatea doar pentru ca nu va place de un jucator.

O întrebare.... Tu nu vezi bine? Numai să fie clar.... tu nu ești obiectiv și tu denaturezi realitatea doar pentru că îți place de Ronaldo. La faza aia nu a fost fault și a fost o mare mârlănie din partea arbitrului, varului și lui Ronaldo. Dar nici nu era altceva de așteptat de la Ronaldo.... frustrat rău băiatul..... îmbătrânește..... 5 goluri în 10 etape și 2 din penalty. Sa dus în Italia să fie cel mai bun, dar e doar mediocru. Mai bine rămânea la Real.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează