INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Napoli - Inter 1-3 // VIDEO Lukaku, prim gol fantastic aseară, subiect de scandal la conferință » Antonio Conte s-a supărat pe ziariști: „Lukaku e un prost pentru voi, îl faceți în toate felurile”

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 09:58

Inter Milano a învins-o cu 3-1 pe Napoli, cu un supergol al lui Lukaku, și e iar lider în Serie A. „Din fericire, adversarii ne respectă mai mult decât ziariștii și analiștii”, a mai spus antrenorul nerazzurro. 

Inter continuă lupta pentru un scudetto pe care-l așteaptă de zece ani. De la Mourinho și faimoasa lui "triplă". 

Are aceeași linie de clasament ca a lui Juventus, cu excepția golaverajului. Atac mai bun (39-35), apărare mai bună (15-17), și echipa lui Antonio Conte e prima în Serie A și după provocarea de pe „San Paolo”: 3-1 la Napoli ("dublă" Lukaku, al treilea gol Lautaro Martínez), profitând de gafele adversarilor.  

VIDEO / Lukaku a reușit un prim gol de senzație cu Napoli: 

Conte: „Romelu Lukaku e un diamant ce trebuie șlefuit" 

În Italia, Conte e nemulțumit doar de ziariști. De câte ori are ocazia, la fiecare victorie, nu ezită să-i atace. "Lukaku e un prost...", a declanșat el contraofensiva la conferință. Râdea. Apoi, nu a mai zâmbit: 

"L-ați făcut în toate felurile. Mergeți pe același drum, numiți-l prost, cum vreți, e cel mai bine așa. E ușor să-l critici pe Lukaku, dar uitați-vă la rezultatele lui!". 

A completat subiectul: "Sigur, poate fi mai bun, la fel ca Lautaro. Romelu e un diamant ce trebuie șlefuit, precum Lautaro. Acești băieți au 26 și 22 de ani, sunt încă tineri. Pe Lukaku l-am urmărit întotdeauna, încă de când eram la Juventus și Chelsea. Acum îl am și lucrăm împreună pentru ca el să se depășească de la o zi la alta".  

Conte: „Nu sunt de acord cu Capello" 

I-a răspuns și lui Fabio Capello, care îi reproșa că mizează prea mult pe contraatac. „Mă amuz, nu sunt de acord cu Capello. Nu cred că Inter se apără și lovește doar pe contraatac. Am încercat să presăm Napoli chiar la marginea careului său un meci întreg”, a spus Conte. 

„Aud mereu specialiști care susțin că noi jucăm un fotbal de contraatac, însă echipa mea știe ce trebuie să facă de fiecare dată când e în posesia mingii.

Știm cum să acționăm în fiecare moment al unui meci. Din fericire, adversarii ne respectă mai mult decât ziariștii și analiștii”. 

  • foto: Reuters

Citește și: 

NAPOLI - INTER 1-3 // VIDEO Lukaku și Lautaro, recital și în 2020! Formația lui Conte revine pe primul loc în Serie A

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  07 Ianuarie 2020, 18:12

Pentru prima data in ultimii ani Inter arata a echipa inchegata chiar daca mai are de lucrat inca 4-5 transferuri si va fi o echipa ,,grea"

magic4ever
magic4ever  •  07 Ianuarie 2020, 17:22

Conte este printre cei mai buni antrenori din lume si se vede amprenta lui in jocul lui Inter...daca mai face 2-3 transferuri bune in aceasta perioada are sanse mari sa castige campionatul chiar daca Juventus are o echipa si un lot mai bun, dar nu are un antrenor de nivelul lui Conte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează