INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Napoli sub teroare! » Jucătorii și-au pus bodyguarzi, soțiile au fugit de acasă de teama fanilor!

Articol de - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 10:07

Liderii ultrașilor lui Napoli ar fi în spatele ultimelor atacuri cu care se confruntă clubul din Serie A. Aceștia au intrat prin efracție în casa lui Allan (28 de ani, mijlocaș central) și i-au spart mașina soției lui Piotr Zielinski (25 de ani, mijlocaș central)!

Criza de la Napoli pare fără sfârșit. După cinci meciuri la rând fără victorie în Serie A și Champions League, jucătorii sunt în conflict cu patronul De Laurentiis, care amenință să-i amendeze și să-i pună pe lista de transferuri, pentru că au refuzat să mai intre în cantonament după meciul cu Salzburg.

Și fanii le-au declarat război fotbaliștilor. Se pare că în spatele ultimelor atacuri - pătrunderea prin efracție în vila lui Allan și spargerea mașinii soției lui Zielinski - ar fi chiar liderii ultrașilor napolitani.

Speriate, partenerele azurilor refuză să mai rămână singure acasă. Le e frică. Thais, nevasta lui Allan, însărcinată cu al treilea copil, s-a mutat la hotel. Genny Insigne s-a dus la părinți. Iar Laura Zielinski a plecat în Polonia odată cu mijlocașul, convocat la națională.

Zielinski nici nu se mai gândește la prelungirea contractului. La sfârșitul sezonului, vrea să plece. De teama răzbunării suporterilor radicali, mai mulți jucători și-au angajat bodyguarzi, anunță Corriere dello Sport. Koulibaly i-a sfătuit să o facă. El a fost primul.

„M-am săturat! Nu mai suport! Sunt înjurată în fiecare zi, fanii mă atacă și intră în casa mea. Nu mai e fotbal, nu sunteți suporteri. E haos" 
Thais, soția brazilianului Allan

7este locul ocupat de Napoli în Serie A: trei înfrângeri și patru egaluri în 12 etape

560 de milioane de euroar oferi Qatarul prin familia emirului Al-Thani pentru a cumpăra Napoli

VEZI ȘI:

ARGENTINA - URUGUAY // Duelul dintre Lionel Messi și Luis Suarez, în pericol » Țara gazdă a amicalului a fost atacată cu rachete din Fâșia Gaza!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  13 Noiembrie 2019, 16:43

Mafie Mafie Mafie asta este fotbalul în secolul asta!! Jalnic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează