INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Lovitură grea pentru Napoli! Golgheterul echipei nu a fost convocat pentru meciul de mâine din „sferturile” Ligii Campionilor cu Milan

Victor Osimhen va lipsi în partida cu AC Milan. Foto: Imago Images
Victor Osimhen va lipsi în partida cu AC Milan. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 20:02 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 20:02

Victor Osimhen (24 de ani) acuză probleme la aductori de la revenirea de la naționala Nigeriei și nu a putut fi recuperat pentru partida din „sferturile” Ligii Campionilor cu AC Milan. Napoli speră să fie disponibil la manșa retur, de pe 18 martie.

  • AC Milan - Napoli are loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 2

Veste proastă pentru Napoli, oferită încă de ieri de președintele Aurelio De Laurentiis. Cel mai bun jucător al echipei lui Luciano Spalletti nu poate evolua în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor contra Milanului, pe San Siro.

Ion Crăciunescu, enervat de arbitrajul din CFR Cluj - FCSB: „E penalty clar! L-a bătut soarele în cap?!”
CFR Cluj - FCSB 1-1
Ion Crăciunescu, enervat de arbitrajul din CFR Cluj - FCSB: „E penalty clar! L-a bătut soarele în cap?!”

Victor Osimhen va lipsi în partida cu AC Milan. Înlocuit cu Raspadori sau Elmas

Victor Osimhen nu s-a antrenat nici astăzi cu grupul și nu e apt să figureze nici măcar pe lista rezervelor liderului din Serie A. O pierdere grea pentru echipa azzurra, mai ales că nu poate fi folosit nici Giovanni Simeone, vârful argentinian suferind o leziune musculară de primul grad în ultima etapă de campionat, cu Lecce. 

În aceste condiții, Napoli va juca titular cu Raspadori fie îl va utiliza ca 9 fals pe Kvaratskhelia sau, cum a testat Spalletti la ultimul antrenament de azi, cu Elmas în poziția ocupată în mod normal de Osimhen.

Victor Osimhen, absent și la duelul din campionat

Osimhen a lipsit și în duelul din campionat cu AC Milan, de pe stadionul „Diego Armando Maradona”, pierdut cu 0-4 acum două runde, ultima apariție la Napoli fiind înaintea pauzei pentru meciurile interțări, când a bifat 71 de minute cu Torino (4-0) și a reușit o doppietta.

Osimhen e un foarte bun atacant, care a marcat mult în campionat și Europa. Dar Napoli este de temut și a câștigat și fără el. Are cel mai prolific atac din Ligă și va un meci dificil. 

- Stefano Pioli, antrenor Milan

Victor Osimhen are 4 goluri în actuala ediție a Ligii Campionilor

Atacantul nigerian a mai absentat în trei partide din acest sezon din Ligă, toate în faza grupelor, acuzând o accidentare la bicepsul femural. Altfel, media golurilor în cele 5 întâlniri în care a jucat este foarte bună, el marcând de patru ori în 333 de minute

În Sere A, Victor a influențat 26 de goluri în 23 de partide, cu 21 de reușite și 5 pase decisive. El este, de altfel, și golgheterul campionatului, având cu 7 goluri mai mult decât Lautaro Martinez (Inter).

Citește și:

Jucătorul legendar așteptat de Lewandowski la Barcelona

Incredibila poveste a fanului care a stat 10 ore în fața casei lui Messi din Paris

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează