INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Incredibila poveste a fanului care a stat 10 ore în fața casei lui Messi din Paris: „Am aflat zona de la un frizer”

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 14:40 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 14:40

Juan Polcan, un jucător argentinian de futsal, și-a luat concediu pentru a veni în capitala Franței. A aflat unde locuiește starul lui PSG, l-a așteptat zece ore și, într-un final, Lionel Messi l-a invitat în casă și i-a semnat pe antebraț, autograf transformat în tatuaj.

Ce poate face un fan pentru a-și împlini visul. Nimic nu-l poate opri. Uluitoarea poveste a lui Juan Polcan a fost redată de site-ul argentinian Infobae.

Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”
BARCELONA
Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”

Cum a găsit adresa lui Lionel Messi

Polcan, compatriot și pătimaș susținător al lui Leo Messi, joacă și el fotbal, dar în sală. Futsal, la clubul italian IBS Le Crete. Voia neapărat să-l întâlnească pe căpitanul naționalei albiceleste, campioana lumii, și-a luat două zile de concediu și a plecat la Paris. Nu știa unde locuiește starul lui PSG. 

„Am căutat pe internet. Nicio informație. Am aflat de la un frizer parizian care îl vizitase. Nu mi-a zis exact adresa, mi-a spus cam pe unde era. Am ajuns la 8 dimineața în zonă, am avut nevoie de 45 de minute pentru a-i găsi casa", și-a amintit Juan.

Bodyguardul l-a amenințat cu poliția

La ora 9, s-a așezat pe trotuar, pregtit să aștepte oricât. „L-am văzut când a plecat la antrenament. În jurul orei 13:00, s-a întors. Nu m-am putut apropia de el, dar sunt sigur că m-a văzut. La 15:30, Antonela, soția sa, a ieșit și mi-a vorbit, din mașină. Pleca după copii. Peste alte trei ore, Leo a apărut iar, nici atunci n-am putut vorbi".

La un moment dat, un bodyguard i-a zis că anunță poliția dacă nu pleacă. „Era imposibil, venisem două zile la Paris doar pentru a-l căuta pe Leo".

Incredibila poveste a fanului care a stat 10 ore în fața casei lui Messi din Paris: „Am aflat zona de la un frizer”
Tatuajul făcut de tânăr

„Mâna îmi tremura ca niciodată. Lionel Messi m-a liniștit”

A mai trecut o jumătate de oră și Antonela l-a invitat în casă. „L-am văzut pe Messi în fața mea, era în șort. A fost un moment incredibil. I-am spus cât de mult îl iubesc, am făcut poze, a semnat pe tricoul echipei mele de futsal, m-a îmbrățișat și mi-a dat autograf pe antebraț. Atunci am realizat cât sunt de emoționat, mâna îmi tremura ca niciodată. Leo m-a liniștit, pentru a putea semna”.

Autograful era atât de important pentru Juan încât argentinianul s-a dus, chiar în acea seară, la un salon de tatuaje. Pentru ca semnătura lui Leo Messi să rămână imprimată pe piele.

După zece ore de așteptare, tânărul și-a împlinit visul.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Până la Inter, Cristi Chivu riscă să fie dat afară de la Primavera! „Și-au schimbat părerea. A arătat că nu e de prima echipă"

Scandal la Juventus » Leandro Paredes s-a certat la vestiare cu Allegri pe un ton ridicat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  11 Aprilie 2023, 16:35

Frumos! Merg astfel de știri, nu doar cancan, mondenități și nimic din sport, că ne-am săturat de ele. La cât mai multe astfel de materiale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează