INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 12:40 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 13:27

Atacantul Barcelonei, Robert Lewandowski, a rămas fără gol și cu Girona (0-0), iar presa spaniolă nu-l iartă pe golgheterul adus de la Bayern Munchen, vara trecută: „A dispărut din ce în ce mai mult în timpul meciului”.

Barcelona e la al doilea meci consecutiv fără gol marcat. După eșecul amar din Cupă, în fața rivalei Real Madrid (0-4), luni seară a bifat o remiză fără goluri cu "piticul" Girona, în campionat.

Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară
PETRECERE
Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară

„Acțiunile lui Robert Lewandowski sunt disperate”

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernández (43 ani), nu și-a ascuns frustrarea la final: „Sunt supărat, jenat, enervat". Catalanii nu au reușit să înscrie în două meciuri consecutive pentru prima dată în acest sezon, motiv suficient pentru presa spaniolă să sară la gâtul vedetei Robert Lewandowski (34 ani)!

Cotidianul AS scrie despre prestația din nou slabă a golgheterului transferat vara trecută de la Bayern și notează că acțiunile sale par „nimic altceva decât disperare". Totodată, se întreabă de ce Barcelona i-a oferit jucătorului de 34 de ani, aflat pe final de carieră, un contract până în 2026.

Mundo Deportivo, la rându-i, notează că Lewandowski "a dispărut" din ce în ce mai mult în timpul meciului" și "nu a controlat nici mingea, nici jocul". Nici Sport nu-l menajează: "Polonezul încă nu ia parte la joc și are mult mai puțină influență decât în ​​prima treime a sezonului. Declinul lui cotinuă".

Xavi, în schimb, continuă să-l susțină: „Nu sunt îngrijorat pentru Lewandowski".  

Și preferă să vadă, în cele din urmă, partea plină a paharului: „Cel mai important rămâne faptul că suntem lideri, cu 13 puncte înaintea Realului. Cu toții am fi semnat pentru o asemenea diferență în octombrie sau la începutul sezonului". Real a pierdut în runda din week-end: 2-3 cu Villarreal!

45 de milioanede euro a dat Barcelona casă-l ia pe Lewandowski de la Bayern, vara trecută

Citește și: 

Până la Inter, Cristi Chivu riscă să fie dat afară de la Primavera! „Și-au schimbat părerea. A arătat că nu e de prima echipă"

„Bijuteria” Barcelonei în Premier League! Primele negocieri-șoc pentru Gavi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bogat
bogat  •  11 Aprilie 2023, 16:38

Lewa la Baercelona a dat 27 de goluri si 7 assisturi in 36 de meciuri si astia incep sa-l critice ca nu a dat gol in doua meciuri ?!? Daca aveam in campionatele romanesti un atacant cu astfel de realizari cred ca superlativele erau triplate ca sa-l poata departaja cat de cat de alde Dugandzic si Compagno care sunt pe la jumatatea performantei lui Lewa dar sunt laudati de numai-numa'...Ca sa nu mai spun despre mult mai celebrul diamant F. Coman.

mr90
mr90  •  11 Aprilie 2023, 15:25

La Bayern primea mingi bune, aici trebuie sa alerge in asa-zisul tiki-kaka si nu mai face fata

inshallah
inshallah  •  11 Aprilie 2023, 15:17

Ce ne mai pasa noua de banii altora ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează