INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Napoli vrea să-l vândă pe Lorenzo Insigne » Decizie surpriză după Euro 2020

Napoli vrea să-l vândă pe Lorenzo Insigne, foto: Imago
Napoli vrea să-l vândă pe Lorenzo Insigne, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2021 13:34 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 14:04

Napoli vrea să-l vândă pe Lorenzo Insigne, după ce căpitanul a cerut mărirea salariului pentru a prelungi acordul scadent în 2022. Prețul ar fi de 25-30 de milioane de euro. 

Napoli și-ar putea pierde unul dintre campionii europeni în această vară. Nu pe Di Lorenzo, ci chiar pe căpitanul echipei, care joacă de 17 ani la echipa azzurra! 

Lorenzo Insigne nu este considerat de neînlocuit și patronul Aurelio De Laurentiis nu vrea să-i asculte pretențiile formulate pentru a rămâne. Și în consecință ar fi de acord să-l vândă!

Napoli vrea să-l vândă pe Lorenzo Insigne, care mai are contract un singur an 

Lorenzo Insigne are însă o vârstă, a împlinit 30 de ani înaintea Euro 2020, turneu la care a marcat două goluri, ultimul în „sfertul" cu Belgia. 

Iar președintele clubului consideră că nu are rost să-i ofere o mărire de salariu peste cel de 5 milioane de euro stagional, nici să-i cedeze gestionarea integrală a drepturilor sale de imagine. Așa că pentru a nu-l pierde gratis și a nu semna liber începând cu ianuarie 2022 îl scoate la licitație.

Napoli vrea să-l vândă pe Lorenzo Insigne » Decizie surpriză după Euro 2020
Cristiano Ronaldo (36) și Lorenzo Insigne (30), FOTO Guliver/Gettyimages

„Lorenzo Insigne nu are încă oferte"

Corriere dello Sport a dezvăluit, pornind de la ceea ce s-a întâmplat cu alt campion continental, Donnarumma, plecat la PSG tot după neînțelegeri legate de contract, că Napoli deja i-ar fi fixat un preț de la care să înceapă licitația pentru doritori. 

Suma ar fi de 30 de milioane de euro, destul de mult sub actuala cotă de piață de 48 de milioane, dar destul de greu de obținut, chiar dacă Insigne are performanțe și calități tehnice apreciabile.

„Dar De Laurentiis l-ar vinde și pe 25 de milioane, numai să apară un client", explică sursa citată. Însă mercato e abia la început, discuțiile sau tatonările nu au apărut cu vreun club interesat de profilul lui Lorenzo „Magnificul", iar orice răsturnare de situație pare încă posibilă.

Alte știri din Serie A: 

Florin Tănase, spre Serie A? Clubul care l-ar monitoriza pe jucătorul de 5 milioane de euro

Rezultat neverosimil » Cu Răzvan Marin pe teren, Cagliari a marcat 16 goluri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează