INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Nasser Al-Khelaifi, anunțul momentului despre Mbappe, chiar la prezentarea lui Messi: „Toată lumea știe viitorul lui”

Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre situația lui Mbappe / foto: Guliver/Getty Images
Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre situația lui Mbappe / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 13:09 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 13:57

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a fost prezent astăzi la conferința de presă prin care s-a oficializat transfer lui Leo Messi la Paris. Omul din fruntea parizienilor a vorbit și despre situația și viitorul lui Kylian Mbappe. 

PSG e pe cale să își construiască un veritabil dream-team, iar Nasser Al-Khelaifi dă asigurări că Mbappe va continua pe Parc des Princes, întregind o echipă stelară din care vor mai face parte Messi, Neymar sau Di Maria.

„Toată lumea cunoaște viitorul lui Mbappé. Este un jucător al lui PSG. Este competitiv, are o mentalitate de învingător. Am spus-o public”, a afirmat Nasser Al-Khelaifi, în timpul conferinței de presă de astăzi. 

Deși nu și-a ascuns dorința de a îmbrăca la un moment dat tricoul lui Real Madrid, Kylian Mbappe a declarat răspicat care e marele său obiectiv: „Cel mai mare vis al meu este să câștig Liga Campionilor cu PSG, ar fi ceva fantastic”, a declarat campionul mondial en-titre, citat de AS.

42 de goluriși 11 assisturi a avut Kylian Mbappé sezonul precedent la PSG în 47 de meciuri 193 de goluri (132 de reușite și 61 de pase decisive) a influențat KM7 la PSG (173 de jocuri)

Kylian Mbappe: de la 18 la 27 de milioane de euro net 

Pentru a-l convinge să semneze un nou contract (actualul expiră vara viitoare), parizienii i-au promis 9 milioane de euro în plus la salariu, de la 18 la 27. Net! 

Nasser Al-Khelaifi, la prezentarea lui Messi: „Copiii tăi vor fi fericiți aici! Îți promit”

Ambele părți au dorit acest transfer. Leo, vreau să îți mulțumesc ție, familiei tale pentru tot ceea ce ai făcut. Sunt foarte mândru de tine. Vorbesc din adâncul inimii, nu am un discurs pregătit. Mulțumesc! Nu mai vreau să vă rețin, vreau să-i spun oficial «Bun venit" lui Messi și familiei sale. Copiii tăi vor fi fericiți la Paris, îți promit!» 

(...) Totuși, deocamdată nu am câștigat nimic. Munca începe acum Sunt foarte mândru și foarte fericit să-l prezint pe Leo Messi. E o zi importantă pentru lumea fotbalului și un moment fantastic pentru noi. E singurul jucător care a luat Balonul de Aur de 6 ori, a făcut fotbalul magic. Va fi entuziasmant pentru suporterii noștri ca Messi să fie jucătorul nostru” - Nasser Al-Khelaifi, președinte PSG, despre venirea lui Leo Messi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Leo Messi, prima conferință la PSG: „Sunt entuziasmat ca atunci când eram mic! Am ales Paris din două motive principale”

Borussia Dortmund, revoltată de transferul lui Messi la PSG: „Nu mi-ar plăcea să îngenunchez în fiecare dimineață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează