INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Președintele lui PSG se apără, după acuzațiile conform cărora ar fi răpit și sechestrat un afacerist franco-algerian: „Și-a schimbat avocații mai des decât propriile relatări”

Nasser Al-Khelaifi (49 de ani), președintele campioanei Franței, PSG.
Foto: Imago
Nasser Al-Khelaifi (49 de ani), președintele campioanei Franței, PSG. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 10:10 / Actualizat joi, 02 martie 2023 13:49

Nasser Al-Khelaifi (49 de ani), președintele campioanei Franței, PSG, se apără, în urma acuzațiilor conform cărora acesta ar fi răpit și torturat un om de afaceri franco-algerian. Trei judecători din Paris vor analiza speța în care șeful grupării de pe „Parc des Princes” este implicat, anunțau spaniolii în urmă cu câteva zile. 

Oficialul formației pariziene a spus că nu înțelege cum presa a preluat „manipularea acestui infractor” , precizând că organele judiciare vor rezolva acest caz, scriu cei de la AS. 

Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”
Proces FCSB - CSA STEAUA
Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, se apără după ce a fost acuzat că l-a răpit și sechestrat pe Tayeb Benabderrahmane: „Vorbim despre infractori profesioniști”  

„Vorbim despre un infractor profesionist. El și-a schimbat avocații mai des decât propriile relatări și chiar mai des decât a mințit. Asta este cea mai mare formă de manipulare în mass-media. 

Sunt surprins de faptul că atâta lume a preluat și a relatat minciunile acestui individ, dar asta este presa de azi. Justiția va stabili cine are dreptate și cine nu. 

Nu am timp să vorbesc despre mici infractori profesioniști”, a precizat Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG, potrivit sursei citate anterior. 

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, investigat pentru că ar fi răpit și sechestrat un om de afaceri franco-algerian 

Motivul pentru care Tayeb Benabderrahmane ar fi fost răpit, torturat și sechestrat timp de nouă luni și jumătate în capitala Qatarului, Doha, este pentru că acesta ar fi deținut documente compromițătoare împotriva lui Nasser Al-Khelaifi și rolul său în coruperea FIFA, pentru ca statul din Golf să câștige dreptul de a organiza Mondialul din 2022. 

Dar și despre cum beinSports, companie media condusă chiar de Al-Khelaifi, ar fi plănuit să obțină drepturile de televizare ale Mondialelor din 2026 și 2030 pentru Orientul Mijlociu. Nasser Al-Khelaifi ar fi fost deja audiat de autoritățile franceze și ar fi fost achitat de oamenii legii din Franța, grație relației pe care o are cu Jerome Valcke, un fost secretar general al FIFA. 

„Tayeb B. avea documente secrete compromițătoare legate de Nasser Al-Khelaifi și de rolul lui NAK în coruperea FIFA în decembrie 2010, când Qatarul a câștigat dreptul de organiza Mondialul din 2022”, scria cotidianul francez Liberation, în septembrie 2022. 

VIDEO. Rezumat: Olympique Marseille - PSG 0-3 

Citește și: 

Manchester United, victorie și calificare în „sferturile” de finală din Cupa Angliei » Tottenham și Southampton, eliminate de formații din eșaloanele inferioare

FIFA revoluționează fotbalul: meciuri de 60 de minute! » Două reguli noi intră în vigoare din viitorul sezon: ce se întâmplă cu celebrările de la goluri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 14:57

...sa vezi la noi cum gsp publica imediat ineptiile lui kuba ...atunci sa vorbesti de presa ...

roradu
roradu  •  02 Martie 2023, 14:04

Mafioții conduc lumea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează