INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Argentina, serie incredibilă de meciuri fără înfrângere. Columbia, ultima victimă

Angel Di Maria și Lautaro Martinez/ foto: gettyimages
Angel Di Maria și Lautaro Martinez/ foto: gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 09:43 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 10:59

Argentina a reușit să o învingă pe Columbia, scor 1-0, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Naționala „albicelestă” a ajuns astfel la 29 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Ultimul meci pierdut de naționala lui Messi este împotriva Braziliei, în iulie 2019. Argentina este deja calificată la Mondialul din acest an, după ce a reușit 10 victorii și 5 rezultate de egalitate în preliminarii. 

Argentina, serie incredibilă de invincibilitate

Fără Messi, rămas la Paris pentru a se recupera complet după Covid, Lautaro Martinez (24 de ani) a fost omul decisiv al Argentinei. Atacantul lui Inter a marcat singurul gol al victoriei cu Columbia, în minutul 29. Lautaro a marcat și precedentul succes al „albiceleștilor”, 2-1 cu Chile.

19goluri a marcat Lautaro Martinez în tricoul naționalei Argentinei

Angel Di Maria (33 de ani), extrema lui PSG, a avut de asemenea un rol important în seria invincibilă a Argentinei. În meciul cu Chile a marcat unul dintre cele două goluri, iar în victoria împotriva Columbiei a fost omul meciului.

Pochettino are zilele numărate la PSG » Conducerea i-ar fi transmis că va fi demis!
FRANȚA
Pochettino are zilele numărate la PSG » Conducerea i-ar fi transmis că va fi demis!

Argentina, victorie fără Messi

Lionel Messi (34 de ani), superstarul lui PSG, nu a participat la meciurile naționalei sale din această lună. Argentinianul a rămas la echipa de club pentru a se reface complet, după ce în finalul anului trecut a fost bolnav de Covid-19.

Leo a fost integralist în meciul lui PSG din Cupa Franței, împotriva lui Nice. Argentinianul nu a avut realizări notabile în 90 de minute, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0. Partida s-a decis la loviturile de departajare, unde Messi a reușit să marcheze primul penalty, dar nu a fost suficient. Nice a trecut mai departe, cu scorul de 6-5 după loviturile de la 11 metri.

De asemenea, a fost primul meci al lui Messi cu numărul 10 pe spate în tricoul lui PSG. Potrivit regulilor din Cupa Franței, titularii echipelor trebuie să aibă numere de la 1 la 11, iar în absența lui Neymar, Leo a fost decarul echipei la această partidă.

VIDEO Rezumatul meciului Argentina - Columbia

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Coreea de Sud, a 15-a echipă calificată la Cupa Mondială din Qatar

Teribil! S-au topit mușchii lui Bale în 6 luni! Retragerea e aproape!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează