INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Naționala României va fi martoră la schimbări majore de regulament! Ce pregătește FIFA începând cu Jocurile Olimpice de la Tokyo

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 18:31

Competiția de fotbal din cadrul Jocurile Olimpice de la Tokyo va fi locul unde FIFA va testa o serie de modificări în regulament. 

Federația Internațională vrea să introducă posibilitatea înlocuirii jucătorilor care suferă lovituri la cap. În discuție există două variante: schimbările temporare, până în momentul în care echipa medicală își dă acceptul ca jucătorul să reintre, sau schimbări permanente, suplimentare față de cele 3 existente. Membrii comisiei care stabilitește regulamentul în fotbal înclină spre a doua variantă.

Se schimbă regula hențului 

În cadrul întâlnirii de la Belfast a stabilit o nouă definiție în cazul hențului. Începând cu sezonul 2020/2021, delimitarea între braț și umăr se va face cu ajutorul mânecii tricoului. Oficialii vor să adopte această regulă pentru a ușura munca arbitrilor și pentru a scurta timpului pauzelor cauzate de intervenția VAR.

Vezi și:

STEAUA // VIDEO + FOTO Lucrările înaintează rapid la arena din Ghencea! Se pregătește montarea gazonului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
maccsero
maccsero  •  02 Martie 2020, 23:18

Cu ajutorul mânecii ?? Și dacă echipele își croiesc mânecile ”inteligent” ?

roscaclaudiu
roscaclaudiu  •  02 Martie 2020, 22:49

Iar ce se joaca la noi in L1 nu mai e de mult fotbal.Doar cicrc facut ba de Becali, ba de Dan Petrescu.La asta se rezuma L1.

roscaclaudiu
roscaclaudiu  •  02 Martie 2020, 22:48

In rugby exista conceptul de schimbari temporare pentru cei accidentati, dar fotbalul e inca foarte inapoiat si nu va accepta asa ceva.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează