INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO UPDATE Nedelcearu, în mijlocul unui scandal uriaș la AEK » Patronul s-a dus peste ei la hotel: „Ați făcut clubul de râs, idioților!”

Ultrașii lui AEK au făcut scandal după înfrângerea cu Olympiakos, foto: Imagho
Ultrașii lui AEK au făcut scandal după înfrângerea cu Olympiakos, foto: Imagho

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 16:50

Întors de la națională, unde nu a jucat deloc și atmosfera e sumbră, Ionuț Nedelcearu, fundașul în vârstă de 24 de ani de la AEK Atena, a găsit un dezastru la club, după 1-5 cu Olympiakos „acasă”. 

UPDATE: Patronul i-a „demolat” în ședință: „Ați făcut clubul de râs, idioților!”

Proprietarul Dimitris Melissanidis s-a dus azi la hotelul unde sunt cantonați jucătorii și i-a „demolat” în ședință. „Ați făcut clubul de râs, idioților! Ați fost ridicoli! E o mare rușine ce s-a întâmplat. O veți purta toată viața”, a urlat patronul la galben-negri, anunțându-i: „Voi schimba totul pentru ca AEK să fie din nou prima. Dacă e nevoie, vă dau afară pe toți! Mai sunt opt meciuri. Doar voi puteți schimba această situație. E în mâinile voastre. Aștept să văd ce faceți”. I-a avertizat: „Vor rămâne doar cei care merită cu adevărat, care pun suflet! Deși eu știu deja cine are suflet și cine merită să poarte acest tricou”. Nu-l demite însă pe tehnicianul spaniol: „Antrenorul vostru e Manolo Jiménez și el va continua la echipă”.

5este locul pe care îl ocupă AEK Atena acum, la un punct în spatele lui Panathinaikos (4) și la două de PAOK (3)

Ionuț Nedelcearu a trecut dintr-o situație dificilă în alta disperată în doar câteva zile. Întors de la națională, unde nu a jucat niciun minut în trei meciuri, atmosfera fiind apăsătoare, a găsit la club un vulcan în erupție. 

A treia înfrângere consecutivă a lui AEK și o mare umilință, 1-5 acasă, pe stadionul olimpic din Atena, în fața campioanei Olympiakos, după 0-4 la pauză. Atât era scorul când a intrat el, în minutul 64. S-a terminat mai rău. Mingea șutată de Fortounis a deviat din piciorul stâng al lui Nede și s-a oprit în plasă. Golul de 0-5 (74).

Ultrașii lui AEK le-au ținut ședință lângă teren: „Dați jos tricoul și plecați toți!"

Patronul galben-negrilor, Dimitris Melissanidis, n-a avut putere să vadă și repriza a doua la arenă. A plecat clocotind de furie. În tribune, era și un mic grup ultras, chiar dacă meciul s-a disputat fără spectatori.

La fluierul final, fanaticii au coborât pe teren și nu i-au lăsat pe jucători să se ducă la cabine. Acolo, pe pista de atletism, au urlat la Nedelcearu și coechipierii săi. „Dați jos acum tricoul sfânt al lui AEK. Dați-l jos și plecați toți!”, le-au cerut suporterii radicali. Fotbaliștii tăceau și ascultau, cu ochii în pământ.

Atacantul lui AEK: „Dacă antrenorul nu ne mai poate ajuta, să ne lase!"

În vestiar, după ce Manolo Jiménez le-a zis că pot reacționa în meciurile următoare din play-off, unul dintre jucători a explodat, spunându-i tehnicianului spaniol să renunțe. 

Internaționalul iranian Karim Ansarifard, 31 de ani, transferat în 2020 de la Al-Sailiya (Qatar), a bătut cu pumnul în masă: „Imaginea echipei e desfigurată. E o rușine pentru AEK. Dacă antrenorul nu ne mai poate ajuta, să ne lase! Asta nu mai poate continua”.

Proprietarul încă nu a luat o decizie. Dar Jiménez, 57 de ani, a patra oară la AEK, va fi probabil demis. Are clipele numărate la Atena.

La AEK ar putea ajunge Răzvan Lucescu. Ar găsi un club în derivă

La mijlocul lunii trecute, surse din Grecia susțineau că Răzvan Lucescu ar fi primul pe listă la AEK, dacă Manolo Jiménez va fi dat afară. Liber de contract după demiterea de la Al-Hilal, Răzvan a avut un acord cu clubul atenian în 2017, dar varianta a căzut în cele din urmă și el a semnat cu PAOK Salonic. Iar anul următor, antrenorul a acuzat-o pe AEK de „jaf” când echipa galben-negrilor a cucerit titlul. Dacă ar veni acum, s-ar afla în plin scandal, în mijlocul unei grupări în derivă.

27 de meciuria jucat Ionuț Nedelcearu în acest sezon la AEK Atena

1 gola marcat fundașul în vârstă de 24 de ani la echipa galben-negrilor

3 ani de contractmai are "tricolorul" la AEK (cota lui: două milioane de euro)

Totul despre CFR Cluj - Dinamo

Citește și alte știri: 

Man a înscris mai repede decât Mutu în Serie A! Italienii, seduși de Dennis: „Acest gol trebuie să-i motiveze pe toți”

Un fost coleg de la Dinamo face dezvăluiri despre Ștefan Radu: „Nici în vizită nu mai vine în România”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dragdim
dragdim  •  05 Aprilie 2021, 14:27

Tricourile au fost sfințite tot la Athos? Aberație mare, asta cu fanii care vin și dezbracă sau amenință jucătorii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează