INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Șefii lui Neftchi Baku l-au contactat pe Laurențiu Reghecampf, după episodul violent cu Anamaria Prodan. Ce le-a spus antrenorul

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 10:55 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 11:30

Neftchi Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a reacționat după scandalul în care antrenorul și Anamaria Prodan au fost implicați vineri seară, când s-au bătut în plină stradă.

După apariția imaginilor cu altercația dintre cei doi, clubul din Azerbaidjan a precizat că este la curent cu situația antrenorului și că-l așteaptă pe acesta înapoi la echipă.

Laurențiu Reghecampf, cu ochiul umflat la botezul copilului: „Zi specială”
SCANDAL
Laurențiu Reghecampf, cu ochiul umflat la botezul copilului: „Zi specială”

Șefii lui Neftchi Baku au reacționat după bătaia dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

„Reghecampf a plecat în România cu acordul clubului, pentru probleme din familie. A spus că va reveni la Baku pe 25 septembrie. 

Suntem la curent cu incidentul. L-am contactat ulterior pe Reghecampf, care ne-a spus că a fost o problemă personală, că lucrurile nu sunt cele prezentate și că le va explica când va reveni”, au precizat șefii lui Neftchi Baku, potrivit sportinfo.az.

Reghe a semnat cu Netchi în iunie 2022, după plecarea de la CSU Craiova. Cu el pe bancă, echipa a strâns 18 puncte în 7 meciuri și este pe locul 2.

+45 FOTO

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în plină stradă

Vineri seară, în jurul orei 20:00, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat. 

Pe imagini se vede cum Anamaria Prodan îi arată fostului ei partener ecranul telefonului înainte ca cei doi să se lovească reciproc. Reghe a părut că vrea să plece, a fost oprit însă de Ana, iar ulterior conflictul a degenerat într-o altercație reprobabilă.

La audierile de la poliție conform surselor GSP, Anamaria Prodan a afirmat că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Varianta acesteia: ea-l acuză pe Reghecampf că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească pe fosta soție.

VIDEO Bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Citește și: 

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghecampf: „Mă înjura cu mâinile la spate”

Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Ce să faci, tată?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
DjimZmit
DjimZmit  •  26 Septembrie 2022, 20:13

Ce jalnic...

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Septembrie 2022, 12:30

Cum spunea Dem Rădulescu: Lenuțo, tu crezi ceea ce vezi sau ce-ți spun eu?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează