INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Negocieri intense duse de Real Madrid pentru ”noul Messi”! Ce a oferit Perez pentru Dybala, de ce a refuzat Juventus și la cât se ridică acum oferta!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 16:52

Real Madrid nu a renunțat la gândul de a-l aduce pe Paulo Dybala pe "Santiago Bernabeu", clubul din capitala Spaniei fiind dispus să ofere jucători la schimb pentru a obține semnătura argentinianului.

Juventus, care ar vrea să aducă un nou mijlocaș central la echipă, după plecarea lui Paul Pogba în vară, ar fi dorit inițial să includă în tranzacție pe unul dintre Luka Modrici sau Toni Kroos, titularii din mijlocul Realului, dar aceasta ofertă a fost refuzată categoric de Florentino Perez, care nu poate accepta să-și cedeze o piesă de bază din angrenajul echipei pregătite de Zinedine Zidane.

Cum oficialii torinezi speră să obțină o sumă de cel puțin 80 de milioane de euro în schimbul lui Dybala, Perez a găsit soluția salvatoare: Alvaro Morata. Atacantul spaniol, repatriat în vară, după ce a jucat chiar la Juventus, poate constitui varianta salvatoare pentru madrileni, în încercarea de a obține acceptul bianconerrilor pentru aducerea lui Dybala.

Conform Mundo Deportivo, Real ar fi gata să plătească 90 de milioane de euro, plus Alvaro Morata, adică aproximativ 130 de milioane de euro, celor de la Juventus, o ofertă ce pare a fi greu de refuzat de către italieni.

Realul este în căutarea unui suflu proaspăt în atac, Cristiano Ronaldo având deja 32 de ani, în timp ce Benzema se apropie și el de 30 de ani, iar Dybala, supranumit ”noul Messi” poate suplini mai multe poziții în avanposturile campioanei en-titre din Champions League.

Paulo Dybala, cotat de site-urile de specialitate la 45 de miloane de euro, a reușit patru goluri și trei assisturi în 15 meciuri disputate în toate competițiile în acest sezon.

surse: sportskeeda.com, marca.com, bleacherreport.com,  transfermarkt.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
566972596829297
Doar Jocuri  •  08 Ianuarie 2017, 18:50

cica Juve vrea 80 de mil iar Real ofera 90+Morata!?nasol cand in afara de frig nu se intampla nimic..asa-i ?:)inventam..inventam...dar macat niste inventii mai realiste..adica..mintiti-ne mai frumos :)

otelul88
otelul88  •  08 Ianuarie 2017, 18:44

Se duce la chinezi pe 40-50 mil salariu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează