INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Final în „telenovela” Mbappe? Marile publicații au căzut de acord: Kylian, „prizonier” la Paris

Kylian Mbappe, PSG // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe, PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 21:00 / Actualizat luni, 30 august 2021 21:12

Conform mai multor publicații din presa internațională, Real Madrid a renunțat la planul de a-l transfera pe Kylian Mbappe (22 de ani) în această vară după ce PSG a refuzat toate propunerile clubului spaniol.

Real Madrid spera să rezolve transferul lui Kylian Mbappe înainte de finalul perioadei de transferuri, care se va încheia pe 31 august, la ora 23:00, pentru cluburile din La Liga.

Oferta oficială trimisă de Real Madrid către PSG, în valoare de 180 de milioane de euro (170 de milioane de euro ca sumă fixă + alte 10 milioane sub formă de bonusuri) nu i-a satisfăcut pe oficialii vicecampioanei din Franța, care par dispuși să îl țină pe Mbappe încă un sezon, chiar dacă există riscul ca fotbalistul să plece liber de contract vara viitoare.

Real Madrid renunță la Kylian Mbappe? Informații în contradictoriu 

Potrivit mai multor surse de încredere, precum Sky Sports, RMC, L'Equipe și Mario Cortegana, corespondent Goal, Real Madrid s-a retras de la masa negocierilor după ce PSG a refuzat să dea curs oricărei propuneri din partea clubului spaniol.

Conform Telegraph, Florentino Perez, numărul 1 de la Real Madrid, se gândea să ridice oferta la 200 de milioane de euro. Real Madrid ar fi oferit 170 de milioane ca sumă fixă, iar restul banilor sub formă de bonusuri de performanță. Dar nici această propunere, despre care PSG a fost înștiințată verbal, nu este pe placul echipei din Hexagon.

Totuși, El Chiringuito susține că Real Madrid încearcă să îl convingă pe emirul Qatarului, proprietarul lui PSG, să dea undă verde transferului. Potrivit acestora, clubul „blanco” încă păstrează un licăr de speranță că transferul se va realiza.

Din 2018 la Paris, Mbappe a adunat 175 de meciuri, 135 de goluri și 63 de pase decisive pentru actuala vicecampioană a Franței. El a jucat pentru PSG chiar duminică seara, în deplasarea de la Reims, în care a adus victoria parizienilor cu o „dublă”. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal uriaș în Grecia » Un fotbalist a fost reținut și acuzat de viol

Transferuri în cascadă pe axa Bayern-Leipzig-Barcelona! Catalanii au ieșit în pierdere

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  30 August 2021, 23:15

Parca era deja transferat....ziar de scandal..

red47army
red47army  •  30 August 2021, 22:53

Are Macovei surse din Italia, mbbape e în avion spre Madrid de vineri seara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează