INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Weekendul autogolurilor! Neluț Roșu a declanșat sarabanda » Opt jucători au marcat în proprie poartă în Europa

Weekendul autogolurilor! Neluț Roșu a declanșat sarabanda. Foto: Imago, Raed Krishan (GSP)
Weekendul autogolurilor! Neluț Roșu a declanșat sarabanda. Foto: Imago, Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 15:40 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 15:40

După ce dinamovistul Neluț Roșu (30 de ani) a greșit poarta vineri, la 0-1 cu Oțelul, alți șapte jucători și-au dat autogol în campionatele continentale. Au fost trei numai în Premier League!

Această etapă a început rău pentru Neluț Roșu. În minutul 37, „închizătorul" lui Dinamo a deviat în propria poartă, cu capul, mingea centrată de Frederic Maciel din lovitură liberă. A fost unicul gol al meciului, câștigat cu 1-0 de Oțelul.

CS Mioveni câștigă pe terenul Corvinului, în ultimul meci al etapei a opta  » Clasamentul actualizat
ETAPA 8
CS Mioveni câștigă pe terenul Corvinului, în ultimul meci al etapei a opta » Clasamentul actualizat

Sergio Ramos i-a urmat lui Neluț Roșu

Roșu a declanșat o sarabandă de autogoluri. După eroarea lui, alți șapte jucători și-au păcălit portarii în campionatele europene. Trei numai în Premier League.

VINERI

La Liga. Barcelona - Sevilla 1-0. Sergio Ramos, stoperul andaluzilor, a respins greșit la recentrarea lui Lamine Yamal. Era minutul 76. Stop-joc, victorie Barca.

Estupinan, Ruben Dias și Matip au greșit ținta în Premier League

SÂMBĂTĂ

Premier League. Aston Villa - Brighton 6-1. Era 2-0 pentru Villa. Diaby a șutat, iar Estupinan a lovit balonul eronat, cu interiorul, trimițând-o în plasă. Trecuse cu puțin jumătatea primei reprize (26).

Premier League. Wolverhampton - Manchester City 2-1. Spre finalul primului sfert de oră (13), portughezul Pedro Neto a vrut să centreze în fața porții și un alt portughez, fundașul Ruben Dias, a modificat cu tacklingul său traiectoria mingii, care l-a depășit pe Ederson. 1-0 pentru Wolves.

Premier League. Tottenham - Liverpool 2-1. În al 6-lea minut de prelungire, Pedro Porro a trimis tare în careul mic și Matip, încercând să degajeze în corner, a găsit vinclul lui Alisson!

Colegul lui Olimpiu Moruțan a intrat cu mingea-n poartă

Bundesliga. Mainz - Leverkusen 0-3. La 0-0, stoperul Sepp van den Berg s-a aruncat în alunecare la centrarea lui Frimpong. Și olandezul a finalizat mai bine decât un atacant.

Jupiler Pro League (Belgia). Eupen - Anderlecht 1-3. La 1-1 (67), Thorgan Hazard l-a deschis pe Luis Vazquez, dar fundașul central al gazdelor, Rune Paeshuyse, a înscris în propria poartă de lângă vârful argentinian.

Super Lig (Turcia). Galatasaray - Ankaragucu 2-1. Venit la dublaj, lângă Icardi, fundașul dreapta Hayrullah Bilazer (colegul lui Olimpiu Moruțan) a vrut să degajeze, a atins balonul greșit, apoi a respins din spatele liniei porții. Era minutul 69, 2-1 pentru Galata. 

Citește și:

Turcii sunt la picioarele lui Șumudică: „Gaziantep a renăscut din propria cenușă sub comanda lui”

Explicație HALUCINANTĂ pentru eroarea gravă de arbitraj de la Tottenham - Liverpool

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează