INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 2-1

FOTO Mai rău ca în Liga 1 » Explicație HALUCINANTĂ pentru eroarea gravă de arbitraj de la Tottenham - Liverpool

Darren England, arbitrul VAR care a greșit grav în meciul Tottenham - Liverpool/ foto: Imago Images
Darren England, arbitrul VAR care a greșit grav în meciul Tottenham - Liverpool/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 09:19 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 11:00

A apărut explicația erorii grave de arbitraj de la meciul Tottenham - Liverpool 2-1, când lui Luis Diaz i-a fost anulat greșit pentru ofsaid un gol perfect valabil.

În minutul 34, la 0-0 și cu un om în minus pentru Liverpool, Diaz a scăpat singur cu portarul și a marcat, însă golul a fost anulat. Arbitrul asistent a ridicat fanionul, iar faza a fost apoi analizată în camera VAR.

Jurgen Klopp, vehement după Tottenham – Liverpool: „Cu ce mă ajută acum?”
TOTTENHAM - LIVERPOOL 2-1
Jurgen Klopp, vehement după Tottenham – Liverpool: „Cu ce mă ajută acum?”

Ce s-a întâmplat acolo este pur si simplu halucinant, ceva ce nici măcar în Liga 1, un campionat în care arbitrii sunt „încurcați” adesea de VAR, nu s-a văzut.

De ce a fost anulat golul lui Luis Diaz

Concret, arbitrul din camera VAR, Darren England, a crezut că arbitrii din teren au decis ca golul să fie validat, nu a văzut cum asistentul a ridicat fanionul. A verificat faza rapid pe monitor, a văzut că Diaz e în poziție corectă și i-a transmis lui Simon Hooper, „centralul” partidei, „verificare completă”.

Acesta a fost semnalul pentru Hooper că decizia din teren a fost corectă, deși arbitrul VAR a vrut să spună că golul a fost marcat din poziție corectă, potrivit Daily Mail.

Darren England și-a dat seama de greșeală abia când Tottenham a repus mingea în joc prin lovitură liberă, din locul în care Diaz a fost semnalat în ofsaid, însă a fost prea târziu, faza nu a mai putut fi întoarsă.

De aici a rezultat și „eroarea umană” pe care a semnalat-o PGMOL, comisia arbitrilor din Anglia, imediat după meci.

Mai rău ca în Liga 1 » Explicație HALUCINANTĂ pentru eroarea gravă de arbitraj de la Tottenham - Liverpool
Faza care a declanșat scandalul în Tottenham - Liverpool

Citește și:

Șah la PSG! Mory Diaw a făcut un meci nemaipomenit în poarta lui Clermont și i-a anihilat pe Mbappe & Co.
FRANȚA
Șah la PSG! Mory Diaw a făcut un meci nemaipomenit în poarta lui Clermont și i-a anihilat pe Mbappe & Co.
AC Milan, triumf de necontestat cu Lazio! Șase victorii în șapte etape pentru „diavoli” + clasamentul la zi din Serie A
AC MILAN - LAZIO
AC Milan, triumf de necontestat cu Lazio! Șase victorii în șapte etape pentru „diavoli” + clasamentul la zi din Serie A

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
uiuiui
uiuiui  •  02 Octombrie 2023, 23:29

se pare ca vor sa-i dea in judecata pe smecherii astia. deocamdata le cer benzile de convorbire si atunci vor stii mai mult. dar hooper a fluierat tot meciul numai intr-o directie, lui mac allister i-a dat galben scurt la inceput ca sa fie schimbat, pe curtis jones l-a dat afara desi galben era suficient, omul calcase pe minge si a alunecat din minge in adversar fara intensitate si pe jota ce sa mai zic, caraghios. mai putin si ajungem la concluzia ca au nevoie de covaci la mijloc.

iuliu
iuliu  •  02 Octombrie 2023, 10:04

"A fost prea tarziu , faza nu mai putea fii intoarsa" ???? Cum e cu situatiile in care VAR intervine si stabileste ca a fost penalty acum 5 minute ? Normal era ca arbitrul VAR cand a vazut ca scorul ramane 0-0 s ca meciul se reia cu o lovitura libera pentru Totenham sa intervina IMEDIAT si sa anunte centralul ca e o neintelegere . Dar daca n-a vazut ca tusierul a ridicat steagul , e de presupus ca n-a vazut nici cum s-a reluat meciul . Probabil tocmai isi daduse ochelarii la spalat .

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  02 Octombrie 2023, 00:45

Sunt jucator de pariuri..varul a fost creeat de mafia pariurilor ! Cand este un gol care nu le convine lor, se cere verificare var si se cauta orice scuza sa poata fi anulat ! Aici, liverpool nu avea voie sa marcheze..o face,se fura golul pe fata..cu var cu tot ! Sa vedeti si in spania ce talharii se fac cu varul...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează