INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 2-1

Jurgen Klopp, vehement după Tottenham – Liverpool: „Cu ce mă ajută acum?”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 08:42 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 09:42

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, a avut un discurs dur la finalul meciului pierdut cu Tottenham, 1-2.

Context:

  • În minutul 34, la 0-0 și cu un om în minus, Liverpool a marcat prin Luis Diaz, însă golul a fost anulat pentru un presupus ofsaid. PGMOL (Professional Game Match Officials Limited) a admis la finalul partidei că arbitrii aflați în cabina VAR au luat o decizie eronată anulând golul lui Diaz!

La finalul meciului Jurgen Klopp a criticat vehement arbitrajul și nu s-a mulțumit cu faptul că PGMOL, comisia care conduce arbitrajul în Anglia, a admis că faza a fost judecată greșit.

Jurgen Klopp, vehement după Tottenham – Liverpool

„Când am văzut faza, de pe bancă ne-am gândit: «Ăsta nu e ofsaid. Au tras linia greșit». Dar am crezut că au avut un unghi mai bun. După aceea am văzut la pauză. Oricum, sunt sigur că cine a luat decizia nu a făcut-o cu intenție. 

Nimeni nu se așteaptă ca pe teren să fie decizii corecte 100%. Dar credeam că VAR va face lucrurile mai ușoare. Cu ce ne ajută acum? (n.r. – verdictul PGMOL). Nu vom primi punctele, deci nu ajută.

A mai fost și eliminarea... Cum poate Jota să primească două cartonașe galbene? În prima fază abia l-a atins. Cu siguranță nu a fost fault. Asta o problemă. Când ai auzit ultima dată de un meci 11 contra 9? Și eram aproape de a rămâne în 8. Nu au fost faulturi dure. Nu am lovit adversarii.  Nu am văzut niciodată un asemenea meci, cu circumstanțe atât de nedrepte. Au fost decizii incredibile.

Am luptat incredibil, dar nu am obținut nimic. Am pierdut meciul, dar voi ține minte atitudinea jucătorilor”, a declarat Klopp, potrivit TheSun.

Jurgen Klopp, vehement după Tottenham – Liverpool: „Cu ce mă ajută acum?”
Faza care a declanșat scandalul în Premier League

Citește și:

Roberto De Zerbi, demolat de Aston Villa lui Unai Emery! Brighton nu primise niciodată atâtea goluri în Premier League

Sâmbătă pe ZERO în Manchester: City și United au pierdut: al doilea eșec la rând pentru Guardiola, „diavolii” se scufundă în mediocritate!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  01 Octombrie 2023, 13:49
Postat de thefirstman pe 01 Octombrie 2023, 09:56

Pierduse City boss, d-aia!

Si united. howard webb e sef la arbitri in PL. Si el e sclavul lui united (mai exact Fergie). O sa fie greu, aia sunt extrem de slabi (united), asa ca vor trage la arbitraje. Celor de la City nu au ce sa le faca, aia cumpara tot. :))))

thefirstman
thefirstman  •  01 Octombrie 2023, 09:56

Pierduse City boss, d-aia!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează