INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Roberto De Zerbi, demolat de Aston Villa lui Unai Emery! Brighton nu primise niciodată atâtea goluri în Premier League

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 17:23 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 10:53

Aston Villa - Brighton 6-1 este a doua înfrângere în numai trei zile pentru Brighton, la un scor de tenis, un șoc pentru revelația din Premier League, care s-a văzut condusă cu 0-3 după mai puțin de jumătate de oră! Echipa cu cea mai bună posesie și cele mai multe șuturi la poartă din Top 5 campionate ale Europei a clacat la Birmingham.

Brighton a ratat ocazia de a egala liderul Manchester City. Nu doar că n-a câștigat pe Villa Park, dar a suferit cea mai mare corecție în Premier League. Acest 1-6 cu Aston Villa e și prima oară când „pescărușii" încasează cel puțin șase goluri de la meciul cu West ham din aprilie 2012 în Championship! 

Echipa lui Roberto De Zerbi, care i-a cedat locul pe podium chiar adversarilor pregătiți de Unai Emery, devine una a contrastelor. Deține cel mai bun atac din campionat (19 goluri marcate) și a doua cea mai slabă apărare (14 goluri primite în șapte etape)!

Brigadă-șoc la CFR Cluj - FCU Craiova » Pe cine a trimis CCA în Gruia
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA
Brigadă-șoc la CFR Cluj - FCU Craiova » Pe cine a trimis CCA în Gruia

Watkins, al doilea hattrick în acest sezon în Aston Villa - Brighton 6-1

N-a ajutat-o la nimic posesia de 61% pe Brighton, care din nouă șuturi cadrate ale gazdelor a încasat șase goluri, între care și un autogol, semnat de Estupinian. Degeaba a marcat Ansu Fati (50), dacă Steele scosese deja mingea din plasă de trei ori până la pauză! 

Watkins, cu hattrick și 2 assisturi, a fost omul duelului de la Birmingham, după ce tot el făcuse diferența în succesul de la Londra, 1-0 cu Chelsea, tot în Premier. Atacantul englez reușise prima "triplă" din acest sezon împotriva lui Hibernian, în play-off-ul Conference League.

Și De Zerbi face trei schimbări la pauză!

Lui De Zerbi nu i-a venit să creadă pe margine ce se întâmplă cu echipa sa, care câștigase entuziasmant pe Old Trafford cu Man. United. „Defensiva lui a cedat ca un șezlong ieftin pe plaja din Brighton", a comentat The Sun. În zadar au fost și cele trei înlocuiri operate la pauză (se poartă și în Premier) de antrenoru italian, oaspeții nu au putut evita dezastrul. 

„Pescărușii" au mai înghițit o porție de trei goluri și au căzut pe locul 4. Iar următoarele trei meciuri sunt crâncene: cu Marseille în deplasare în Conference League, cu Liverpool pe teren propriu și cu Manchester City „afară" în Premier!

Acesta nu e adevăratul Brighton. Este clar că nu putem să jucăm la 3 zile distanță. Când pierzi cu 1-6 este, înainte de toate, vina antrenorului. Pentru Brighton prezența în Europa League trebuie să fie o onoare, nu o presiune - Roberto De Zerbi, antrenor Brighton

Aceasta trebuie să devină cea mai importantă zi a sezonului, una dintre cele mai importante de când sunt eu la Brighton. Suferim, am trăit o zi neagră, dar nivelul s-a schimbat. Cred în jucătorii mei și am încredere în toți oameni din vestiar - Roberto De Zerbi, antrenor Brighton

10victorii la rând are Aston Villa pe teren propriu în Premier League, începând din martie. Doar Manchester City a reușit o serie mai lungă de succese (13)

Criticat de tifosi lui AS Roma și de presă, Jose Mourinho se apără: „Am refuzat în vară cea mai nebună ofertă!”

Șoc în Bundesliga! Și-a dat afară directorul sportiv pentru că „flirta” cu Bayern » Acum are drum liber spre campioana Germaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
boreal47
boreal47  •  01 Octombrie 2023, 11:44
Postat de boreal47 pe 01 Octombrie 2023, 10:02

Corectati....ati scris 201....se juca football in imperial roman pe Villa Park? Nu stiam

De capul meu! Nici a doua oara nu ati scris corect.Ati corectat anul, 201 cu 2012 dar ati gresit numele West Ham cu "H" mare , e substantiv propriu baieti

boreal47
boreal47  •  01 Octombrie 2023, 10:02

Corectati....ati scris 201....se juca football in imperial roman pe Villa Park? Nu stiam

fibra
fibra  •  01 Octombrie 2023, 08:14

Villa are un lot bun si joaca chiar neasteptat de bine. Watkins WOW! Implineste 28 ani pe 30 dec.,sper sa nu il transfere.Pobabil ca un merit deosebit are Unai Emery.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează