INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Șah la PSG! Mory Diaw a făcut un meci nemaipomenit în poarta lui Clermont și i-a anihilat pe Mbappe & Co.

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 23:04 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 23:08

Mory Diaw (30 de ani) a avut zece șuturi de apărat în această seară și s-a opus magnific ocaziilor mari avute de Dembele, Mbappe, Kolo Muani și Hakimi. Și celălalt goalkeeper, Gigio Donnarumma, și-a închis buturile, fiind salvat o dată de bară! Scorul a rămas, în consecință, 0-0.

Campioana Franței n-a putut trece de ultima clasată înaintea acestei etape, pe terenul acesteia. PSG a făcut un meci nul cu Clermont, care nu avea decât un punct în șase etape și una dintre cele mai vulnerabile apărări din Ligue 1. 

Statistica nu respectă însă socoteala din teren, unde dominarea (67%) trupei pregătite de Luis Enrique nu s-a concretizat și pe tabelă pe Stade Gabriel Montpied. 

Bombardamentul la poarta gazdelor a rămas fără efect și nu a făcut decât să-l remarce pe Mory Diaw, ales omul meciului de cotidianul L'Equipe.

Criticat de tifosii lui AS Roma și de presă, Jose Mourinho se apără: „Am refuzat în vară cea mai nebună ofertă!”
ITALIA
Criticat de tifosii lui AS Roma și de presă, Jose Mourinho se apără: „Am refuzat în vară cea mai nebună ofertă!”

PSG s-a întrecut în ratări

Senegalezul de 30 de ani a scos absolut tot ceea ce a însemnat execuție cadrată. Fie că a fost în fața lui Ousmane Dembélé (19, 40), a lui Kylian Mbappe (32, 81), Achraf Hakimi (49) sau Kolo Muani (39) plus paradele avute la oportunitățile ratate de Goncalo Ramos (82) și Danilo (90), portarul gazdelor a evoluat fenomenal. 

Așa se explică de ce a primit 9, notă foarte rar acordată de ziarul amintit, în condițiile în care media celorlalți zece titulari ai lui Clermont a fost fix 6!n În total, a scos zece mingi pe care scria gol!

O medie sub nota de trecere!

PSG a prins o zi neinspirată, dovadă și media notelor din același L'Equipe. 4,80 pentru cei zece jucători de câmp cu care Luis Enrique a început meciul! Doar Gigio Donnarumma, cu al său calificativ 7, a ieșit din tiparele echipei oaspete. 

Italianului i-au ridicat nota intervențiile excelente la Nicholson și la Konate, dar și norocul, avut la bara țintită în minutul 46 de gazde.

2egaluri fără să marcheze a înregistrat PSG în acest campionat. Primul nul l-a făcut cu Lorient, pe Parc des Princes

Gol și assist pentru Antonio Sefer! Fostul mijlocaș rapidist a contribuit la victoria clară a lui Hapoel Beer-Sheva

All or Nothing, un documentar de impact! Germania la Mondialul din Qatar e anatomia unui eșec! „Istoria unei tragedii”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează