INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Gol și assist pentru Antonio Sefer! Fostul mijlocaș rapidist a contribuit la victoria clară a lui Hapoel Beer-Sheva

Sefer, prezentat la noua echipă
Sefer, prezentat la noua echipă

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 22:22 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 22:55

Antonio Sefer (23 de ani) a deschis astăzi scorul, cu un lob de la 7 metri, în meciul cu Hapoel Ierusalim (3-0) și a centrat la a doua reușită a gazdelor. A fost schimbat în minutul 79.

Seară magică pentru Antonio Sefer. Rămas unicul român de la Hapoel Beer-Sheva, după plecarea lui Adrian Păun, fostul mijlocaș rapidist a marcat al doilea gol în acest campionat din Israel. 

După reușita din urmă cu cinci săptămâni, la 2-0 acasă cu Hapoel Hadera, Sefer și-a dublat astăzi zestrea ofensivă cu golul care a adus deschiderea scorului în minutul 5. 

A fost o execuție de finețe a lui Sefer, lob de la șapte metri din unghi, fără ca portarul advers să schițeze vreun gest. După ce a văzut mingea în plasă, Antonio s-a dus glonț către antrenorul Elyaniv Barda, pe care l-a îmbrățișat. 

Tehnicianul a avut încredere în el, chiar dacă s-a adaptat mai greu, titularizându-l în toate cele cinci etape disputate până în prezent!

Miodrag Belodedici a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Ea este Steaua adevărată!”
FCSB - STEAUA
Miodrag Belodedici a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Ea este Steaua adevărată!”

Antonio Sefer a centrat din lovitură liberă

Același Sefer (în ebraică numele său se traduce prin carte) a ieșit în evidență și în minutul 37. La o fază fixă, lovitură liberă pentru Beer-Sheva, românul a centrat perfect și Miguel Vitor, fundașul central al gazdelor și al naționalei Israelului, a reluat cu capul pentru 2-0. Scorul pauzei, la capătul unei reprize dominate copios de echipa din capitala deșertului!

Aplaudat de public după schimbare

Antonio n-a fost integralist, pentru că Barda l-a retras pe margine în minutul 79, când a intrat Rotem Hatuel, revenit după o lungă absență din cauza unei accidentări. 

Ambii jucători au fost aplaudați de public, iar Sefer le-a mulțumit fanilor pentru apreciere. N-a mai prins decât pe bancă golul al treilea marcat de polonezul Klimala (80). 

Grație victorie la un scor de neprezentare, Hapoel Beer-Sheva a trecut pe locul 5, cu opt puncte, la cinci "lungimi" de liderul Maccabi Tel Aviv.

424de minute a bifat Antonio Sefer în acest campionat pentru Hapoel Beer-Sheva

CRONICĂ Victorie la ultima respirație! Cu doi oameni în plus, Tottenham o învinge pe Liverpool și urcă pe locul 2 în Premier League! Final DRAMATIC

FOTO Sâmbătă pe ZERO în Manchester: City și United au pierdut: al doilea eșec la rând pentru Guardiola, „diavolii” se scufundă în mediocritate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează