INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Nesta se accidentează din nou şi lipseşte pentru o perioadă nedeterminată

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Apărătorul lui AC Milan, Alessadro Nesta, care în acest sezon nu a evoluat în nicio partidă oficială din cauza problemelor medicale, a suferit o nouă accidentare la spate şi va fi supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale la zona afectată, informează AFP.

Fostul internaţional italian va fi operat la o clinică din Milano de către profesorul Maurizio Fornari, cel care l-a examinat pe fotbalist şi în vara lui 2008.

Nesta, care luna viitoare va împlini 33 de ani, nu a bifat niciun minut în actuala stagiune din cauza problemelor medicale pe care le are la spate. Fostul căpitan al lui Lazio a petrecut anul trecut patru luni la o clinică privată din Miami, unde a efectuat un tratament special, în speranţa că va scăpa de o eventuală intervenţie chirurgicală.

Fotbalistul lui AC Milan s-a antrenat în ultimele săptămâni alături de restul lotului grupării rossonere, iar oficialii echipei sperau într-o revenire a acestuia pe gazon în derby-ul cu Inter, din weekend. Speranţele ca Nesta să debuteze în actualul sezon din Serie A s-au năruit vineri, când jucătorul a acuzat dureri puternice la spate. Apărătorul a fost supus unui control medical amănunţit, iar doctorii i-au comunicat că trebuie să se opereze.

Perioada de indisponibilitate a lui Nesta nu a putut fi estimată de câtre staff-ul medical al lui AC Milan.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează