INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bătaie pe vedeta lui Newcastle! 4 giganți ai Europei și-l dispută

Bruno Guimaraes (stânga), alături de Anthony Gordon și Joe Willock // Foto: Imago
Bruno Guimaraes (stânga), alături de Anthony Gordon și Joe Willock // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 10:46 / Actualizat marti, 19 martie 2024 11:36

Brazilianul Bruno Guimaraes, 26 de ani, are o clauză de reziliere a contractului cu Newcastle cifrată la 117 milioane de euro.

Se profilează un duel crâncen pe piața transferurilor pentru internaționalul brazilian Bruno Guimaraes. Nu mai puțin de patru giganți ai Europei și-l dispută deja pe mijlocașul defensiv al lui Newcastle United. Este vorba despre Manchester City, Liverpool, Chelsea și FC Barcelona.

Presiuni din Superliga asupra lui Șumudică: încearcă să îi obțină semnătura + Turcii au schimbat foaia la Gaziantep
OFERTĂ
Presiuni din Superliga asupra lui Șumudică: încearcă să îi obțină semnătura + Turcii au schimbat foaia la Gaziantep

Manchester City a discutat deja cu impresarul lui Guimaraes

Cea mai rapidă a fost Manchester City. Potrivit informațiilor cotidianului spaniol AS, clubul a luat deja legătura cu impresarul jucătorului, pentru a pune la punct detaliile contractului și a activa clauza pe care acesta o are în acordul cu Newcastle United. Una cifrată la nu mai puțin de 117 milioane de euro.

Guimaraes se află pe lista lui Pep Guardiola înaintea lui Joshua Kimmich (Bayern) și Douglas Luiz (Aston Villa). „Un mijlocaș defensiv excepțional: agresiv, calm la balon.

Dar Newcastle United vrea să crească și sunt sigur că face parte din proiectul lor pentru următorii câțiva ani”, a comentat Pep Guardiola, cu puțin înaintea publicării clauzei de 117 milioane. Una pe care „cetățenii” și-o pot permite fără probleme dacă Guimaraes va decide să plece.

Barcelona oferă cel mult 80 de milioane sau 3 jucători la schimb

În afara lui Chelsea și a lui Liverpool, în disputa pentru brazilian ar putea intra și Manchester United. Mai ales dacă Dan Ashworth, de la Newcastle, va ajunge pe Old Trafford, în calitate de director sportiv.

Prima interesată să-l achiziționeze pe Guimaraes a fost Barcelona. Dar pentru că, din cauza problemelor financiare, nu poate o altă oferi mai mult de 80 de milioane de euro, gruparea blaugrana le-ar fi propus „coțofenelor” și o altă variantă: jucători la schimb.

Jules Kounde, Andreas Christensen și Raphinha sunt fotbaliștii la care catalanii ar fi gata să renunțe pentru a-l aduce pe Guimaraes

13 goluriși 13 pase decisive a dat Bruno Guimaraes în 93 de apariții în tricoul lui Newcastle United

VIDEO. Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Vine după două luni în care a fost accidentat” + A glumit cu jurnaliștii: „Viața mea e mai bună decât a voastră”

Mai puteți citi:

Echipa reunită! Darren Cahill a supervizat antrenamentul Simonei Halep la WTA Miami Open

Presiuni din Superliga asupra lui Șumudică: încearcă să îi obțină semnătura + Turcii au schimbat foaia la Gaziantep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează