INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE - LIVERPOOL 2-3

NEWCASTLE - LIVERPOOL 2-3 // Jurgen Klopp continuă să viseze la titlu: „E ca într-un basm. Destinul va decide dacă vom fi sau nu campioni”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 10:21

Jurgen Klopp a trecut prin toate trăirile pentru victoria ce-i ţine pe „cormorani” în viaţă pentru titlu, scor 3-2 cu Newcastle. ”Am pus mult suflet, pasiune şi dorinţă. Mai mult de 97 de puncte nu putem face”, a spus managerul neamţ.

Niciun meci al lui Liverpool nu este lipsit de dramatism, suspans şi evenimente, într-un sezon de totul sau nimic. Învinşi nemeritat de sever pe Camp Nou în Ligă, „cormoranii” au riscat să compromită şi visul titlului la Newcastle, dar au supravieţuit şi au împins verdictul cursei fantastice cu Man. City pentru ultima etapă.

„Putem vorbi despre fotbal, însă şi despre cum să arăţi multă inimă, pasiune adevărată şi dorinţă. Chiar a fost strălucitor şi am meritat victoria. E ca într-un basm şi destinul va decide dacă vom fi sau nu campioni. Nu putem face mai mult de 97 de puncte!”, explică managerul Jurgen Klopp, după 3-2 pe St James' Park.

„Nu am intrat în panică”

Neamţul nu a disperat, deşi trupa lui Rafa Benitez egalase de două ori, iar Liverpool l-a pierdut pe Salah, înlocuit chiar cu autorul golului decisiv, Origi: „Newcastle a jucat incredibil, a fost orice în afara unui meci amical. În situaţia noastră, mulţi s-ar fi aşteptat să fim nervoşi. Mi-a plăcut reacţia băieţilor, nu au intrat în panică după golurile primite, au fost calmi, au făcut ceea ce trebuia în fiecare secundă. N-am simţit că s-a terminat niciodată. Aş fi fost fericit şi la 2-2 cu opt minute rămase de prelungire. Era atâta timp de jucat, la fel pentru a ne apăra. Echipa a dat totul pe teren, absolut totul, chiar dacă uneori n-a reuşit să învingă”. 

12 goluria marcat Liverpool cu jucătorii de rezervă în acest campionat, lider în Premier. Origi punctase şi în victoria dramatică din derbyul cu Everton

100 de goluri a reuşit Mohamed Salah la echipele de club în Europa, 35 în Italia, 9 în Elveţia şi restul în Anglia

2 fundaşicu cel puţin zece assisturi are Liverpool în actualul campionat, premieră în Premier, Alexander-Arnold şi Robertson, câte 11

Vezi și: 

Jurgen Klopp a oferit primele detalii despre starea lui Mo Salah » Joacă sau nu egipteanul cu Barcelona în Liga Campionilor?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rva4
rva4  •  05 Mai 2019, 16:17

Vise placute si somn usor! Tipic echipelor antrenate de Klopp - Dortmund, de unde a plecat si Liverpool unde este acum - se *** precum ***( iar ma cenzureaza distrusii gsp) *** . S a dus titlul , s a dus UCL.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124864391762775
Doru Ungureanu  •  05 Mai 2019, 12:43

Greu de luat titlul...oricum,bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează