INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY // VIDEO Recompensă pentru Rafa Benitez, după ce l-a bătut pe Guardiola: Newcastle face cel mai scump transfer din istorie, depășindu-l pe Owen!

Rafa Benitez // FOTO: Reuters
Rafa Benitez // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 19:05

Newcastle, locul 14, a produs marți seară șocul etapei 24 din Premier League, câștigând cu 2-1 meciul cu Manchester City, după ce echipa lui Pep Guardiola a condus din minutul 1 până în minutul 66. (Detalii AICI)

După meci, antrenorul lui Newcastle, Rafa Benitez, a vorbit despre victoria cu City și despre faptul că Liverpool, fosta sa echipă, se poate distanța la 7 puncte în fruntea clasamentului.

„A fost un efort impresionant din partea tuturor. Când câștigi contra unei echipe cu City, care are totul, înseamnă că jucătorii au făcut totul foarte bine. Toată lumea a luptat! Ne-am apărat foarte bine și am încercat să jucăm pe contraatac. Sunt foarte mândru de jucătorii mei.

E clar că sunt apropiat de Liverpool. Este bine pentru Liverpool că am câștigat, dar mai tare mă bucur pentru victoria echipei mele”, a declarat spaniolul.

Miguel Almiron, răsplata pentru victorie

miguel almiron

După victoria cu City, Benitez este la un pas să bifeze cel mai scump transfer din istoria lui Newcastle.

Mijlocașul central ofensiv Miguel Almiron, 24 de ani, a ajuns azi în Newcastle, cu elicopterul, ca o adevărată vedetă, și va face vizita medicală.

Dacă totul este în regulă, va semna cu englezii. Pentru paraguayanul care era o adevărată vedetă în MLS, la Atlanta, englezii vor achita 24 de milioane de euro. 

Almiron va depăși astfel recordul deținut de Michael Owen, cumpărat în 2005 de Newcastle cu 18 milioane de euro.

Miguel Almiron a mai jucat la Cerro Porteno si Lanus, fiind la Atlanta United din ianuarie 2017.

Patronul lui Newcastle, Mike Ashley, a fost înduplecat să dea „verde” pentru transferul lui Almiron abia după ce Benitez a amenințat că altfel pleacă de la echipa care se luptă pentru evitarea retrogradării. 

15.000.000 €este cota lui Almiron, potrivit transfermarkt

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează