INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Newcastle a anunțat al doilea transfer al verii: portarul naționalei Angliei

Nick Pope, în centru // foto: Guliver/gettyimages
Nick Pope, în centru // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 17:31 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 18:04

Newcastle a anunțat al doilea transfer al verii: portarul Nick Pope (30 de ani), fotbalist cu 8 meciuri pentru naționala de seniori a Angliei.

Newcastle și-a continuat campania de achiziții cu transferul portarului Nick Pope, în schimbul căruia le-au plătit 11,5 milioane de euro celor de la Burnley.

Pope a semnat un contract valabil 4 sezoane și va lupta pentru locul de titular în echipa lui Eddie Howe cu slovacul Martin Dubravka și englezul Karl Darlow. Sezonul trecut, numărul 1 a fost slovacul.

Farul a anunțat că a vândut un titular în Bulgaria, apoi a șters postarea. Surse din club au dezvăluit că tranzacția e realizată
FARUL
Farul a anunțat că a vândut un titular în Bulgaria, apoi a șters postarea. Surse din club au dezvăluit că tranzacția e realizată

Newcastle l-a transferat pe Nick Pope, de la Burnley

Nick Pope este al doilea jucător transferat de Newcastle în această vară, după Matt Targett, fundaș stânga în vârstă de 27 de ani transferat de la Aston Villa pentru 17,5 milioane de euro.

Pope a jucat în ultimii 6 ani la Burnley, la care a devenit titular incontestabil în sezonul 2017/2018. De atunci, a adunat 141 de meciuri în Premier League, în care a primit 169 de goluri.

Prestațiile sale l-au ajutat să fie selectat în echipa sezonului 2019/2020 din Premier League și l-au propulsat la prima reprezentativă a Angliei, pentru care a adunat deja 8 meciuri. Pope este unicul portar fără gol primit în primele 6 meciuri jucate pentru naționala din Albion.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona a mărit oferta pentru Lewandowski, dar Bayern are altă strategie!

Implozie la Juventus » Unul dintre pilonii echipei a anunțat că vrea să plece

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează