INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar a încercat să șantajeze Barcelona pentru a-și retrage plângerea! Detalii incredibile: ce solicitare a avut brazilianul

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 12:02

Neymar și tatăl său i-au propus președintelui Josep Maria Bartomeu să pună capăt conflictului de la tribunal cu Barcelona. În schimb, clubul catalan ar fi trebuit să le garanteze transferul pentru vara viitoare.

O vară întreagă nu s-a vorbit decât de întoarcerea lui Neymar la Barcelona. Nu s-a realizat și nici conflictul declanșat în 2017, după plecarea atacantului brazilian la PSG, nu s-a stins. Cele două părți sunt în proces, la tribunal.  

Joi, a fost o audiere în acest dosar. Fotbalistul pretinde 26 de milioane de euro, o parte din bonusul pe care trebuia să-l primească după prelungirea contractului, în 2016. Clubul catalan cere 75 de milioane, acuzându-l că și-a încălcat contractul.

Potrivit postului de radio Cadena Ser, Neymar și tatăl său au încercat să-l șantajeze pe președintele grupării blaugrana. L-au anunțat că își retrag plângerea numai dacă Josep Maria Bartomeu îi dă în scris o garanție că îl va aduce înapoi pe „Camp Nou” vara viitoare. Ceea ce nu s-a întâmplat. Și conflictul continuă. 

Vezi și: 

Neymar și Barcelona la tribunal! Ce pretenții are brazilianul + suma URIAȘĂ pe care o vor catalanii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close