INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Neymar a pierdut procesul cu Barcelona! Suma pe care i-o datorează brazilianul grupării catalane

Neymar a pierdut procesul cu Barcelona // Sursă foto: Getty
Neymar a pierdut procesul cu Barcelona // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 15:24 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 15:53

Neymar (28 de ani), starul lui Paris Saint-Germain, trebuie să-i plătească Barcelonei, fosta sa echipă, 6,7 milioane de euro.

În cadrul unui proces, Neymar solicita din partea catalanilor 43 de milioane de euro, întrucât Barcelona a refuzat să-i plătească o parte din prima de reînnoire a contractului din 2016. Tribunalul a respins cererea brazilianului.

Neymar a pierdut procesul cu Barcelona

„Hotărârea a respins integral cererea lui Neymar privind plata de 43,6 milioane de euro și a acceptat o mare parte din apărarea prezentată de FC Barcelona, în urma căreia jucătorul trebuie să returneze 6,7 milioane de euro clubului”, se arată în comunicatul oficial al Barcelonei.

Neymar, care are dreptul să conteste decizia tribunalului, a jucat pentru Barcelona în perioada 2013-2017. A urmat transferul la PSG pentru 222 de milioane de euro, record absolut în fotbalul mondial.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

SERIE A. Revine Ionuț Radu la Inter? Românul și-a găsit casă în Milano și-l așteaptă un supersalariu!

Jose Mourinho, speriat de investițiile făcute de Chelsea: „Nu trăim în aceeași lume”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează