INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

VIDEO Neymar a spart gheața în tricoul lui Al Hilal » Brazilianul adus de la PSG a înscris în Iran în Liga Campionilor Asiei

Neymar, extremă Al Hilal. 
Foto: Twitter @ FIFA World Cup
Neymar, extremă Al Hilal. Foto: Twitter @ FIFA World Cup

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 16:02 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 16:02

Extrema braziliană Neymar (31 de ani) a marcat primul gol în tricoul celor de la Al Hilal în meciul câștigat de trupa din Arabia Saudită, în deplasare, împotriva formației iraniene Nassaji Mazandaran, scor 3-0, în runda secundă a fazei grupelor Ligii Campionilor Asiei. 

Sud-americanul adus în această vară de la campioana Franței, PSG, în schimbul sumei de 90 de milioane de euro, a înscris primul gol pentru Al Hilal în al 5-lea meci în care a îmbrăcat tricoul trupei din Riad

Explicațiile instanței pentru condamnarea cu executare a lui Dănuț Lupu » „Pericol social relativ ridicat”
Închisoare
Explicațiile instanței pentru condamnarea cu executare a lui Dănuț Lupu » „Pericol social relativ ridicat”

Neymar a punctat o dată în victoria obținută de saudiți în deplasare cu iranienii de la Nassaji Mazandaran, în runda secundă a fazei grupelor Ligii Campionilor Asiei. 

VIDEO. Neymar a înscris primul gol în tricoul lui Al Hilal contra iranienilor de la Nassaji Mazandaran, în Liga Campionilor Asiei

Neymar a înscris pentru 2-0 în minutul 58, din pasa lui Nasser Al Dawsari. Arabul i-a pasat brazilianului în adâncime, iar fostul jucător de la Barcelona și PSG l-a învins pe portarul Mohammad Mazaheri cu un șut puternic, cu piciorul stâng, de la 16 metri. 

Aleksandar Mitrovic deschisese scorul pentru Al Hilal în duelul cu Nassaji Mazandaran

Aleksandar Mitrovic a trimis balonul în plasă încă din minutul 4, dar golul acestuia a fost anulat de VAR din cauza unui ofsaid. 

Același Mitrovic avea să deschidă în cele din urmă scorul în minutul 18. Samlan Al Faraj i-a pasat excelent în banda dreaptă lui Mohammed Al Burayk. Fundașul dreapta al lui Al Hilal a centrat în careul mic, iar Mitrovic a reluat cu capul, din 4 metri. 

Douăzeci de minute mai târziu avea să fie eliminat câte un jucător din fiecare tabără: Amir Houshamnd de la gazde, respectiv Salman Al Faraj de la Al Hilal. 

Cei doi au fost trimiși la cabine din cauza faptului că fiecare și-a doborât câte un adversar la pământ, în urma unui conflict. 

Scorul final al meciului avea să fie stabilit în minutul 90+3 de Saleh Al Shehri. El a deviat decisiv un șut de la marginea careului al lui Nasser Al Dawsari. 

În urma acestui succes, Al Hilal a ajuns la 4 puncte câștigate în acest sezon al Ligii Campionilor Asiei. Arabii remizaseră în prima etapă acasă cu Navbahor Namangan, din Uzbekistan, scor 1-1. 

În runda a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal primește acasă vizita indienilor de la Mumbai City. Partida e programată pe 23 octombrie. 

Citește și: 

Costel Gâlcă vrea să rupă relația cu Radomiak: „Nu se mai ascunde nici de jucători. Vrea doar să anuleze clauza de reziliere și să plece”

Bayern bifează recorduri, dar frustrarea crește după victoria la limită cu Copenhaga » Ieșirea lui Jamal Musiala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează