INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - BAYERN 1-2

Bayern bifează recorduri, dar frustrarea crește după victoria la limită cu Copenhaga » Ieșirea lui Jamal Musiala

Jamal Musiala s-a enervat, după ce a fost schimbat de Thomas Tuchel în Copenhaga - Bayern. Foto: Imago Images
Jamal Musiala s-a enervat, după ce a fost schimbat de Thomas Tuchel în Copenhaga - Bayern. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 11:10 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 11:10

Jamal Musiala a egalat pentru Bayern la Copenhaga (scor final 2-1), dar după gol a reacționat frustrat, știind că antrenorul Thomas Tuchel avea de gând să-l înlocuiască. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani și-a propus ca înr-un an, doi să atingă cel mai înalt, iar visul lui e să ajungă cel mai bun jucător din lume.

Bayern și-a prelungit la Copenhaga invincibilitatea în grupele Ligii la 36 de partide. A bifat a 15-a victorie consecutivă și a 18-a în deplasare, depășind-o pe Barcelona (17)! Însă toate aceste recorduri nu pot ascunde jocul slab al campioanei Germaniei și frustrarea unora dintre jucători. Ultimul pe listă, Jamal Musiala.

Îl sare pe Pușcaș? Ce plănuiește selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile din octombrie
CONVOCĂRI
Îl sare pe Pușcaș? Ce plănuiește selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile din octombrie

Thomas Tuchel scosese mai mulți jucători la încălzire

Deși s-a numărat printre puținii jucători ai oaspeților care a convins, antrenorul Thomas Tuchel și-a propus să-l schimbe în repriza secundă

Îi scosese demult la încălzire pe Thomas Muller, pe Tel, pe Choupo-Moting și pe Goretzka când mijlocașul în vârstă de 20 de ani a egalat la unu (67).

Jamal Musiala mai degrabă frustrat după gol

După gol, el a părut mai degrabă frustrat decât bucuros. Iar tabloidul Bild speculează că a fost o reacție la intenția antrenorului de a-l înlocui: „Trebuia să nici nu mai fie în teren la momentul golului?!”.

Tuchel l-a schimbat în cele din urmă, zece minute mai târziu (77), însă este clar că Musiala acceptă tot mai greu un astfel de tratament. Recent a dezvăluit că „obiectivul și visul meu este ca într-o zi să devin cel mai bun jucător din lume. Într-un an sau doi intenționez să ating cel mai înalt nivel!”.

Mathys Tel l-a eclipsat pe Harry Kane

Mathys Tel n-are deocamdată asemenea ambiții. Chiar dacă, intrat în minutul 77, l-a eclipsat pe Harry Kane, modest marți, cu un gol de vârf autentic, ce a parafat victoria lui Bayern. Atacantul în vârstă de 18 ani este la a 6-a reușită, a cincea din postura celui venit de pe bancă! 

Citește și:

Galatasaray, meci de poveste pe „Old Trafford”! Victorie uluitoare cu Manchester United, chiar dacă „diavolii” conduceau cu 2-1 în minutul 70

Senzaționalul Bellingham: golul splendid de la Napoli l-a adus lângă Haaland, Mbappe și Benzema!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  04 Octombrie 2023, 13:58

de unde puteati voi sa copiati si sa faceti comentarii decat de la unii mai cancanisti ca voi, Bild.....stati cu ochii catre scandaluri ce nu s-a pomenit si daca nu sunt le inventati si aia la Bild la fel, numai speculatii, dar pana la urma antrenorul e ala care decide si raspunde si cand nu are rezultate pe el in schimba, nu toti jucatorii sa ramana el :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează