INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar, boom financiar! A semnat cu Puma cel mai mare contract din istoria sportului

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 13:02 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 13:13

Neymar a renunțat la colaborarea cu Nike și a semnat un contract gigantic cu producătorul german de echipament sportiv Puma. Superstarul brazilian va câștiga 23 de milioane de lire sterline pe an, fiind cel mai mare contract individual de sponsorizare din istoria sportului, conform The Sun. 

După semnarea contractului, Neymar a întrecut vedetele Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Fostul său coleg de la Barcelona primește 18 milioane de lire sterline de la Adidas, în timp ce Ronaldo are un contract de 15 milioane de lire cu Nike, conform Forbes, citat de The Sun. 

Directorul executiv de la Puma, încântat de Neymar

„Este fantastic că Neymar Jr. a intrat în familia Puma" a declarat Bjorn Gulden, directorul executiv de la Puma. "Este printre cei mai buni jucători din lume și extrem de influent în lumea fotbalului și în cultura tinerilor. Suntem foarte încântați și așteptăm cu nerăbdare să lucram cu el, atât pe teren, cât și în afara lui." a adăugat Gulden, după ce Neymar a semnat contractul. 

Selecționata Italiei, Manchester City, AC Milan, Olympique Marseille sau Valencia sunt printre echipele de top care au contract cu Puma, iar Antoine Griezmann, Romelu Lukaku sau Sergio Aguero se află printre jucătorii sponsorizați de brandul german.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

FOTO Pumni în PSG - Marseille! Neymar, eliminat! 5 cartonașe roșii și 10 minute de prelungire într-un final nebun

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
tipsy
tipsy  •  22 Septembrie 2020, 18:54

Iar echivalati sportul cu fotbalul.

magic4ever
magic4ever  •  22 Septembrie 2020, 15:00

Pai si PSG nu este sponsorizata de Nike?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează