INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Neymar a devenit tată pentru a doua oară » Mesajul pentru fetița nou născută: „Mavie a noastră ne completează viețile”

Neymar a devenit tată pentru a doua oară. Foto: Instagram +49   FOTO
Neymar a devenit tată pentru a doua oară. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 14:14 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 14:14

Neymar (31 de ani) a obținut permisiunea de a lipsi la următorul meci al lui Al-Hilal, plecând joi în Brazilia pentru a fi lângă logodnica sa, Bruna Biancardi, ce a născut ieri dimineață prin cezariană. Atacantul brazilian mai are un băiat de 12 ani, Davi Lucca, făcut cu Carolina Dantas.

Neymar a lăsat fotbalul saudit deoparte și a revenit de urgență în Brazilia, unde îl aștepta logodnica sa, Bruna Biancardi. Gravidă în nouă luni, bruneta a fost internată într-o clinică privată din Sao Paulo pentru a naște. 

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”
FCU CRAIOVA
Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

Sâmbătă a venit pe lume, după operația de cezariană, Mavie, primul copil al cuplului format la începutul lui 2021. „Mavie a noastră ne completează viețile. Bine ai venit, fetița noastră! Deja ești foarte iubită de noi. Îți mulțumim pentru că ne-ai ales”, este mesajul emoționant postat de către Bruna Biancardi la pozele de pe Instagram.

FOTO. Neymar a devenit tată pentru a doua oară

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

Cuplul a fost fotografiat cum își săruta copila și într-o ipostază nouă și pentru Neymar, spălându-și fetița. Fotografiile cu cei trei au strâns peste 350.000 de like-uri și peste 3.300 de comentarii. 

Neymar trebuia să joace astăzi (sâmbătă) pentru Al-Hilal împotriva lui Al-Akhdood, formația lui Andrei Burcă și Florin Tănase, dar nu va reveni în Arabia Saudită decât după pauza provocată de meciurile echipelor naționale.

Neymar și Bruna Biancardi sunt împreună din 2021

Bruna și Neymar anunțaseră din aprilie că vor deveni părinți în această toamnă. Pentru starul brazilian este al doilea copil. El mai are și un băiat de 12 ani, Davi Lucca, rezultat din relația avută cu Carolina Dantas, un star de social media. 

Neymar și Bruna formează un cuplu din 2021, dar nu și-au oficializat idila decât în ianuarie 2022, după ce au postat poze împreună pe Instagram.

Neymar, primul gol în 5 meciuri la Al-Hilal

Neymar a reușit miercuri primul gol în tricoul celor de la Al Hilal în meciul câștigat de trupa din Arabia Saudită, în deplasare, împotriva formației iraniene Nassaji Mazandaran, scor 3-0, în runda secundă a fazei grupelor Ligii Campionilor Asiei. 

Sud-americanul adus în această vară de la campioana Franței, PSG, în schimbul sumei de 90 de milioane de euro, a înscris primul gol pentru Al Hilal în al cincilea joc în care a îmbrăcat tricoul trupei din Ryiadh.

Citește și:

Diana Șucu, rapidistă cu acte în regulă » A numit cei patru fotbaliști pe care-i admiră

Fostul adversar al României de la CM 1990 și 1994 riscă 15 ani de închisoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează