INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar e de vânzare la preț redus :D » Cât cer șeicii de la PSG pentru brazilian, Barcelona pregătește banii

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 10:38

Revenirea lui Neymar (28 de ani) la Barcelona poate deveni, în sfârșit, o realitate. După ce vara trecută, oficialii clubului parizian au refuzat să dea curs ofertelor Barcelonei, aceștia par a fi dispuși în acest moment să renunțe la brazilian.

Conform Marca, șeicii i-au fixat prețul lui Neymar: 150 de milioane de euro, cu 72 de milioane mai puțin decât suma pe care PSG i-a plătit-o Barcelonei în 2017.

Directorul sportiv al PSG-ului, Leonardo, a decis că pentru prima dată, Neymar va fi transferabil. Asta pentru că parizienii vor să facă tot posibilul pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe (21 de ani) la club. În absența salariului imens al lui Neymar, șeicii și-ar permite să îi ofere lui Mbappe un contract de nerefuzat.

18 goluria marcat Neymar în acest sezon pentru PSG, în 22 de meciuri

Revenirea lui Neymar rămâne marea dorință a președintelui Barcelonei, Josep Maria Bartomeu. Aceasta ar reprezenta o lovitură puternică de imagine pentru un președinte al cărei poziție este destul de șubredă în acest moment. De asemenea, mutarea l-ar mulțumi pe Lionel Messi, care a declarat în repetate rânduri că își dorește ca Neymar să revină la Barcelona.

Citește și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Scenariu de coșmar pentru fotbal » STOP până în septembrie: „Ar putea intra în colaps! Nu se poate juca în aprilie!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  12 Aprilie 2020, 19:15

Neymar a fost o speranță . PSG a făcut o afacere PROASTĂ plătind o sumă astronomică pe Neymar care nu a strălucit deloc. Barcelona nici ea nu face o afacere bună platind 150 de milioane. Neymar nu mai e de actualitate!

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  15 Martie 2020, 20:23

Oare va fi un mare transfer? Cum mama dracu asta ii da în judecat, iar Barcelona îl pupa și zice ca îl ia înapoi. Oare nu este prea mult ce se speculează. Eu cred ca nebunia asta cu Neymar dispare. Va ajunge unul ca ronaldhinio, la o vârstă frageda se va stinge. Măcar ala juca, dar ăsta este prea mult ridicat în slavi pentru ce face. Este un jucător bun, dar sunt foarte mulți peste el, iar el în Franța normal ca pare zmeu când toți jucători de la alte echipe sunt găini

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  15 Martie 2020, 14:51

Nu v-ati saturat deja si voi (si aia de la Marca) de cate sute de ori l-ati transferat inapoi la Barcelona in ultimii 2 ani? Chiar n-aveti pic de respect pentru cititori

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close