INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Dacă nu e Messi, să fie Neymar! Saudiții îl curtează pe brazilianul de la PSG și îi oferă același salariu ca al lui Ronaldo

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 19:48 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 20:08

Sub contract până în 2027 la PSG, Neymar, 31 de ani, are o propunere de la Riad, Al-Hilal promițându-i 200 de milioane de euro anual brazilianului.

Dacă nu au reușit să-l atragă pe Leo Messi la Al-Hilal, deși i-au oferit peste un miliard de euro salariu, campionul mondial argentinian preferând să semneze cu Inter Miami, în liga nord-americană, autoritățile saudite încearcă să-l aducă pe Neymar.

Al-Hilal i-a propus 45 de milioane lui PSG pentru Neymar

Potrivit CBS și RMC Sport, reprezentanții guvernului de la Riad au venit la Paris pentru a-l convinge să vină la Al-Hilal, chiar dacă brazilianul mai are contract cu Paris Saint-Germain până pe 30 iunie 2027.

Salariul colosal ar face diferența. Saudiții îi propun 200 de milioane de euro anual, de peste cinci ori mai mult decât câștigă Ney la PSG, 36 de milioane pe sezon.

Mihai Stoica și Basarab Panduru, dialog pe tema Balonului de Aur „Messi joacă acum în tricou roz. Joacă tenis de picior cu Beckham și ia trofeul?”
BALONUL DE AUR
Mihai Stoica și Basarab Panduru, dialog pe tema Balonului de Aur „Messi joacă acum în tricou roz. Joacă tenis de picior cu Beckham și ia trofeul?”

Șeicii ar plăti clubului parizian o sumă de transfer de 45 de milioane. Ceea ce, pentru campionii Franței, ar fi acceptabil. Ar scăpa de salariul mare al brazilianului și, în același timp, ar lua și ceva pentru el. 

Deși au plătit 222 de milioane de euro când l-au transferat de la Barcelona, în 2017. Chiar dacă și-au manifestat interesul, cele câteva grupări din Premier League care l-ar vrea pe Neymar nu au făcut nicio ofertă concretă.

Neymar vrea la Manchester United. Îl va atrage salariul saudit?

Pentru Neymar, în schimb, nu ar fi la fel de bine. Decarul auriverde ar vrea să continue în elita fotbalului și i-ar plăcea să ajungă la Manchester United, pe Old Trafford. Totuși, nu ar fi exclus ca salariul uriaș să-l facă pe starul paulista să accepte transferul la Riad.

Neymar, 31 de ani, joacă pe Parc des Princes din 2017, marcând 118 goluri în 173 de meciuri și cucerind 13 trofee la PSG. Pe toate în Franța, dar nu și în Europa. Nu Liga Campionilor, pentru care a fost adus la Paris.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Anunț major la Real Madrid: semnează pe un an și devine căpitanul echipei

Benzema nu le ajunge » Al-Ittihad a pus ochii și pe vedeta lui Guardiola: salariul e fabulos!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  11 Iunie 2023, 20:28

E un transfer perfect. Neymaru nu mai joaca fotbal de ani buni de zile, e mai interesat sa apara in reclame decit in primul 11. Oricum vremea lui a apus, in ziua de azi nu mai merge cu individualisti, cu jucatori care fac scheme, joga bonito e de domeniul trecutului. Acum tot ce conteaza e munca in echipa si eficienta, nu mai merge sa iasa in evidenta vreun jucator, ci doar echipa, de asta nici pe Ronaldo nu il mai voia nimeni. Si este un lucru bun, asta inseamna ca fotbalul a evoluat si lumea si-a amintit ca este un sport de echipa, echipa conteaza, nu jucatorul, nici un jucator nu e mai mare decit clubul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează