INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER 1-0

Benzema nu le ajunge » Al-Ittihad a pus ochii și pe vedeta lui Guardiola: salariul e fabulos!

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 18:23 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 18:43

Clubul saudit Al-Ittihad îl vrea pe proaspătul câștigător al Ligii Campionilor, Ilkay Gundogan. Internaționalul german în vârstă de 32 de ani își încheie contractul cu Manchester City și are și alte opțiuni: Barcelona, Arsenal, Borussia Dortmund sau prelungirea acordului cu „cetățenii”.

Ilkay Gundogan are de unde alege. La finele lui iunie își încheie contractul cu Manchester City, Barcelona, Arsenal și Borussia Dortmund i-au făcut deja oferte, iar mai nou s-a înscris pe listă și Al-Ittihad.

Cotidianul catalan Sport dezvăluie că gruparea saudită care tocmai l-a transferat pe Karim Benzema, de la Real Madrid, i-ar fi abordat pe reprezentanții internaționalului german cu o propunere de nerefuzat. Ca și lui Benzema, arabii ar fi dispuși să-i plătească un salariu de circa 200 de miilioane de euro pe sezon!

Ilkay Gundogan vrea două sezoane, Manchester City i-a oferit doar unul

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani, proaspăt câștigător al Ligii Campionilor, a precizat după finala cu Inter, de sâmbătă (1-0) că deocamdată n-a luat o decizie. El are inclusiv varianta de a prelungi cu „cetățenii”. Problema? Conducerea clubului i-a oferit doar un an, el vrea un acord pe două sezoane.

Gundogan a fost transferat de City în 2016, de la Dortmund, în schimbul a 27 de milioane de euro, și a câștigat 14 trofee în alb-albastru. Cele mai importante: titlul în Premier League, de 5 ori, și Liga Campionilor 2023.

2finale de Liga Campionilor pierduse Gundogan până la triumful cu City de la Istanbul: în 2013 cu Borussia Dortmund, în fața lui Bayern (1-2), și în 2021 cu actualul său club, în fața lui Chelsea (0-1)

Citește și alte știri despre Manchester City: 

A jucat 90 de minute și a cucerit două Ligi ale Campionilor » Cine e „fotbalistul-model” al lui Guardiola

Kevin de Bruyne avea probleme de două luni! Ar putea rata startul sezonului viitor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  11 Iunie 2023, 19:31

Nu, nu de Gundogan au nevoie sauditii, mai degraba i-ar aduce pe Salah, TAA, Henderson, Kroos si Modric.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează