INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER 1-0

Kevin de Bruyne avea probleme de două luni! Ar putea rata startul sezonului viitor

Kevin de Bruyne ar putea rata startul sezonului viitor. Foto: Imago Images
Kevin de Bruyne ar putea rata startul sezonului viitor. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 16:54 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 16:54

Mijlocașul lui Manchester City, Kevin de Bruyne (31 de ani), a fost înlocuit în finala Champions League cu Inter (1-0) după 36 de minute, urmare a unei rupturi musculare. În funcție de severitatea leziunii, el ar putea sta pe tușă până la 3 luni. Prima etapă din Premier 2023-/2024 este programată pe 12 august.

Pentru Kevin de Bruyne, finala cu Inter (1-0) s-a încheiat neașteptat de repede. În minutul 36. Pep Guardiola a fost nevoit să-l înlocuiască din cauza unei rupturi suferite la mușchii ischiogambieri, iar tabloidul Daily Mail dezvăluie astăzi că internaționalul belgian în vârstă de 32 de ani ar putea rata startul sezonului viitor.

Regula strictă impusă de Mihai Stoica la FCSB: „Le interzic”
FCSB
Regula strictă impusă de Mihai Stoica la FCSB: „Le interzic”

Kevin de Bruyne: „Ruptura este completă”

„Mă chinui de două luni, de la meciul jucat în deplasare cu Bayern. Așa, am mai avut probleme, dar toate au fost microrupturi. Acum, ruptura este completă, așa că nu am putut continua”, a explicat mijlocașul ofensiv. Ieșit din calcule pentru meciurile naționalei Belgiei în preliminariile Euro 2024, Kevin de Bruyne va fi supus unui control medical amănunțit.

Iar dacă leziunea e severă, i-ar putea lua până la 3 luni pentru a se pune pe picioare. Manchester City este așteptată să se întoarcă la pregătiri în 4 săptămâni, iar startul noului sezon în Premier League se dă pe 12 august.

Kevin de Bruyne n-a terminat nici finala din 2021 pe teren

Belgianul nu este la prima finală pe care nu reușește să o încheie pe teren. În cursul celei din 2021, pierdute în fața lui Chelsea (0-1), a suferit o fractură nazală și una orbitală-stângă, în urma unei ciocniri cu fundașul albaștrilor, Antonio Rudiger. A fost înlocuit după o oră de joc și transportat la spital.

Atunci a pierdut meciul de debut al naționalei Belgiei la Euro 2020, cel cu Rusia (3-0), dar le-a bifat pe următoarele patru, cu Danemarca (2-1) și Finlanda (2-0), în grupă, apoi contra Portugaliei (1-0, „optimi”) și Italiei (1-2, „sferturi”).

10 goluriși 31 de pase decisive a dat De Bruyne în toate competițiile sezonului 2022/2023

Citește și:

Transformarea lui Pep Guardiola » An de an alți jucători, altă echipă, alt joc

Gestul SUPERB al lui Pep Guardiola, surprins de camerele TV imediat după fluierul de final

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  11 Iunie 2023, 19:39

Mare pacat, e un fotbalist cu adevarat complet.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează