INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

Gestul SUPERB al lui Pep Guardiola, surprins de camerele TV imediat după fluierul de final

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 09:59 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 10:00

Lecție de mare clasă dată de Pep Guardiola imediat după ce arbitrul a fluierat finalul victoriei cu Inter Milano, 1-0, în finala Champions League

În acele clipe de descătușare, în care stafful a intrat imediat pe teren să se bucure cu jucătorii pentru o victorie istorică, Pep Guardiola și-a păstrat calmul. Fără să aștepte nicio secundă, s-a dus imediat spre Simone Inzaghi, antrenorul celor de la Inter Milano, ca să îi dea mâna și să-l felicite pentru traseul european. 

A fost cea de-a treia Liga Campionilor din cariera lui Pep Guardiola, prima în afara mandatului de la Barcelona și prima din istoria clubului Manchester City

Pep Guardiola a intrat definitiv în istoria fotbalului

Spaniolul este primul antrenor din istoria fotbalului care reușește două „triple” (campionat-Cupă-Champions League) în carieră. Pep o reușea pe prima cu Barcelona, în 2009. Acum, a făcut asta și cu Manchester City.

Pep Guardiola este doar al doilea antrenor care reușește „tripla” cu o echipă engleză. Primul a fost Sir Alex Ferguson, cu Manchester United, în sezonul 1998-1999.

„E o onoarea pentru mine să fiu singurul alături de Sir Alex Ferguson care reușește asta. Am primit un mesaj de la el, m-a emoționat”, a declarat Pep Guardiola.

Mă simt împlinit. Mi-am făcut treaba. Nu mai avem nimic de câștigat. Acum, Real Madrid să nu stea liniștită. Sunt la 13 trofee distanță. A trecut atât de mult timp de la celelalte Ligi, încât nici nu îmi aduc aminte. Barcelona e Barcelona pentru mine, dar și aici mă simt foarte bine. Acum sunt calm. Sunt satisfăcut. A fost o victorie grea. Ai nevoie și de mult noroc. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Inter pentru meciul mare pe care l-au făcut. Această competiție este precum aruncarea unei monede. Inter putea să ne egaleze
- Pep Guardiola pentru Mundo Deportivo

Am fost foarte emoționat înainte de finala Ligii. Am simțit-o în stomac. Am știut că e un joc mare, dar am câștigat ca echipă, asta e tot ce contează. A fost foarte dificil din punct de vedere mental în ultimele săptămâni, pentru că știam că am șansa să fac tripla istorică, iar acum e o ușurare. E fantastic să pun Norvegia pe hartă. 
- Erling Haaland pentru CBS Sports

Citește și alte știri despre Manchester City:

Concluziile lui Simone Inzaghi după finala Champions League: „Asta am spus înainte de finală, iar acum toată lumea a văzut de ce”

Greii de la Manchester City vor încasa un bonus uriaș! Ce primă aveau promisă pentru un sezon perfect

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
VardyParty
VardyParty  •  12 Iunie 2023, 16:28
Postat de catalin.palcu pe 12 Iunie 2023, 08:41

Dinamo a stat un singur an in liga secunda. Ia vezi cate decenii prin ligile inferioare are Leicester .

Compara liga a doua a lui Dinamo, cu … dar ce rost mai are!? Dinamo e mai tare, pentru ca e in liga Unu.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Iunie 2023, 08:41
Postat de VardyParty pe 12 Iunie 2023, 00:10

Iar ca sa imi zica unul de la 6inam9 “succes in Championship” e rizibil, băi matineu.

Dinamo a stat un singur an in liga secunda. Ia vezi cate decenii prin ligile inferioare are Leicester .

VardyParty
VardyParty  •  12 Iunie 2023, 00:27
Postat de catalin.palcu pe 11 Iunie 2023, 21:57

Tu probabil te uiti la City cu televizorul inchis. Da, joc frumos! Nu finala de ieri , evident, dar daca te uitai cum i-a demolat pe Real in primul rand, pe Bayern, pe Arsenal si United , Liverpool si Chelsea, poate te convingeai si singur! Altfel succes in Championship daca chiar esti fan Leicester.

Prefer Championship la orice oră. Ce haz are sa știi din august ca Citeh va câștiga iar totul la anu’? Dar, poate ești d’ăla care prizează reluările. Have fun.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează