INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACHESTER CITY - INTER 1-0

Greii de la Manchester City vor încasa un bonus uriaș! Ce primă aveau promisă pentru un sezon perfect

FOTO: Guliver/GettyImages +13   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 08:42 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 09:07

Sezonul 2022-2023 a fost unul de vis pentru Manchester City, încheiat cu victoria din finala Ligii Campionilor, 1-0 cu Inter.

Manchester City a reușit tripla (campionat, Cupă, Liga Campionilor), iar jucătorii lui Pep Guardiola vor primi un bonus uriaș din partea șeicului Mansour bin Zayed Al Nahyan.

Cele mai tari meme-uri după Manchester City - Inter » Lukaku și De Bruyne, ținta ironiilor
MANCHESTER CITY - INTER 1-0
Cele mai tari meme-uri după Manchester City - Inter » Lukaku și De Bruyne, ținta ironiilor

Prime uriașe pentru jucătorii lui Manchester City

În luna mai, când City încă nu pusese mână pe cele trei trofee, The Times dezvăluie ce bonusurui îi așteaptă. „Cetățenii” au devenit din nou campioni în Premier League, au trecut de Manchester United în finala Cupei Angliei și de Inter în finala Champions League, astfel că șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, proprietarul clubului, le va da câte un cec impresionant.

Jucătorii de top vor încasa câte 1 milion de lire sterline pentru Liga Campionilor, 750.000 de lire pentru Premier League și 300.000 de lire pentru Cupa Angliei. Un total de 2 milioane de lire. Bonusurile vor fi distribuite pe o scară progresivă, astfel încât jucătorii mai tineri, precum și cei care au petrecut puțin timp pe teren, vor primi sume mai mici.

Manchester City a câștigat UEFA Champions League

După o primă repriză cu o singură ocazie, șutul lui Haaland, din colț, trimis direct în Onana, Manchester City a dat lovitura în minutul 68. Bernando Silva a centrat în spate, din colțul careului, mingea a ajuns la Rodri, iar mijlocașul spaniol a plasat-o excelent, pe lângă adversari și portarul milanezilor.

Pe final, Inter a avut două ocazii mari. În minutul 71, Dimarco a trimis cu capul în bară. Ulterior, mingea a ajuns tot la el, dar l-a nimerit pe Lukaku, în spate. După ce Foden a ratat singur cu Onana, Inter a avut ocazia meciului, prin Lukaku. Atacantul belgian a reluat cu capul, din 3 metri, dar  Ederson a respins cu genunchiul, iar Ruben Dias a trimis mingea în corner.

FOTO. Cele mai tari imagini din Manchester City – Inter

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre finala Ligii Campionilor:

Creația lui Pep. Antrenor pentru istorie » Editorial Theodor Jumătate: „14 trofee la Manchester, a dovedit încă o dată că este cel mai bun”

„Nu-mi pasă!” » Titularul lui Guardiola nu a ținut cont de nimic la interviu: „Am mers la el. E un geniu!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  11 Iunie 2023, 18:40
Postat de Costel2202 pe 11 Iunie 2023, 14:59

Nu sunt fan Inter,dar in seara trecuta Inter a avut de departe cele mai mari ocazii ,obiectiv vorbind ! Englezii au mancat cu polonicul ce nu trebuie de au avut atat noroc !

Costeleee ..daca era Haaland in locul lui Foden ...meciul se termina in acel minut ...Inter a facut un antijoc ...au iesit la joc dupa ce au luat gol ...2 faze si 3 autobaze inter milano ...

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  11 Iunie 2023, 18:37

Mai slabut decat seicul Gigi !!

Costel2202
Costel2202  •  11 Iunie 2023, 14:59

Nu sunt fan Inter,dar in seara trecuta Inter a avut de departe cele mai mari ocazii ,obiectiv vorbind ! Englezii au mancat cu polonicul ce nu trebuie de au avut atat noroc !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează