INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Neymar la Barcelona, ce telenovelă! Ziarele de casă ale catalanilor, 55 de pagini întâi și 35 de oferte diferite pentru brazilian!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 21:34

Neymar, 27 de ani, starul celor de la PSG, are șanse din ce în ce mai mici să ajungă la Barcelona, club cu care s-a aflat în negocieri pe toată durata acestei veri. 

Cum mixul de informații derivat din această telenovelă a fost unul imens, pe internet au început să circule toate cele 55 de pagini întâi pe care Sport și Mundo Deportivo, ziare de casă al Barcelonei, le-au avut în această vară. Totodată, ele au conținut 35 de oferte diferite!

Neymar la Barcelona, ce telenovelă! Ziarele de casă ale catalanilor, 55 de pagini întâi și 35 de oferte diferite pentru brazilian!

Conform ultimelor informații, tratativele dintre Barcelona și Neymar au picat, astfel că brazilianul va continua la PSG, club la care a ajuns chiar din curtea catalanilor, în urmă cu doi ani. 

Barcelona și Neymar se dau în judecată reciproc pentru daune de 101 milioane de euro! 

După ce o vară întreagă s-au aflat la masa negocierilor pentru a-l readuce pe Neymar la Barcelona, jucătorul și clubul catalan au schimbat abordarea: se dau în judecată reciproc pentru transferul la PSG din 2017. 

Cele două părți se vor întâlni din nou într-o sală de judecată a tribunalului din Barcelona pe 27 septembrie. Neymar solicită daune de 26 de milioane de euro, în timp ce echipa spaniolă vrea 75 milioane de euro compensații. 

Vezi și: 

Încăierare URIAȘĂ! Barcelona și Neymar se dau în judecată reciproc pentru daune de 101 milioane de euro!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
moscraciun82
moscraciun82  •  04 Septembrie 2019, 02:24

Parca ar fi Ghezepe ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează