INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Neymar la Real Madrid, ce lovitură de proporții! Florentino Perez pregătește o ofertă EXORBITANTĂ pentru a-l aduce pe Neymar pe Bernabeu

Neymar e transferul cu care Florentino Perez speră s-o redreseze pe Real MAdrid // FOTO: Guliver/Getty Images
Neymar e transferul cu care Florentino Perez speră s-o redreseze pe Real MAdrid // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 16:40

Ce mutare revoluționară se pregătește pe piața transferurilor! Neymar, starul brazilian ajuns la 27 de ani, s-ar fi săturat de statutul lui PSG, care pierde mereu în fazele timpurii ale Ligii Campionilor, și ar fi tentat de un transfer la Real Madrid.

Spaniolii de la sport.es au publicat astăzi în exclusivitate informația potrivit căreia Florentino Perez, principalul factor decizional de la Madrid, ar fi tentat să-i plătească 350 de milioane de euro lui PSG și să-i ofere brazilianului un salariu colosal: 45 de milioane de euro pe sezon!

Conform sursei citate, Real va încerca să-l ia pe Neymar în vara acestui an, chiar dacă Neymar mai are încă 3 ani de contract cu PSG. Real l-ar fi contactat deja pe Neymar, cel care ar putea deveni astfel protagonistul unei trădări imense, având în vedere trecutul său la Barcelona.

Sursa citată mai scrie că Florentino Perez va opri, pentru moment, proiectul cu jucători tineri de la Real Madrid, urmând să revină la strategia cu transferuri sonore.

Astfel, tranzacția Neymar- PSG - Real ar putea deveni cea mai scumpă din istoria fotbalului. Culmea, pentru moment, tot Neymar e în capul listei în acest top, PSG plătind 222 de milioane de euro celor de la Barcelona în schimbul său, în 2017.

Vezi și: Solari ca şi demis de la Real, Perez negociază revenirea lui Mourinho! » Discuție aprinsă în vestiar + Isco, în centrul atenției

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
neaga1900
neaga1900  •  08 Martie 2019, 20:41

Terminati cu prostiile. Perez il vrea pe Mbapee nu clovnul brazilian

catalin_cj
catalin_cj  •  08 Martie 2019, 19:24

Neymar a fost supraevaluat dintotdeauna. Nu are nici un pic de demnitate, a visat sa fie peste Messi și Ronaldo, dar nu a muncit niciodată la fel ca ei, de seriozitate nici nu poate fi vorba. Realul mai trebuia sa iltina pe Ronaldo 2-3 ani și sa scape de Bale. Eventual sa ia un vârf cum e Mbappe. Cu Modrici în spate Ronaldo și Mbappe vârf ar fi defilat în La Liga. Nu mai vorbesc de faptul ca să lași un Zidane sa plece e o greșeală imensa. Neymar e o petarda.

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  08 Martie 2019, 19:12
Postat de balauru48 pe 08 Martie 2019, 19:11

Prostalaii de la gsp scriu despre transferul asta de cativa ani si... Minciuni d-ale lui craitoiu...

Sunt aberații. Realul nu are cum să plătească suma asta, plus că Neymar nu e de vânzare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează