INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Solari ca şi demis de la Real, Perez negociază revenirea lui Mourinho! » Discuție aprinsă în vestiar + Isco, în centrul atenției

Cristiano Ronaldo, alături de impresarul Jorge Mendes
Cristiano Ronaldo, alături de impresarul Jorge Mendes

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2019 10:15

Santiago Solari ar putea să nu mai prindă meciul de luni cu Valladolid. Agentul Mendes e la Madrid să discute cu preşedintele, dar directorul general se opune, amintind de conflictele cu vestiarul.

Frământări teribile şi ore tensionate la "Casa Albă" după eliminarea ruşinoasă din Ligă. Soarta lui Solari este deja decisă: argentinianul va pleca, deşi a refuzat să-şi dea demisia, unica necunoscută fiind când. E posibil să nu mai prindă meciul de luni, cu Valladolid, dacă Florentino Pérez rezolvă repede problema înlocuitorului. L-a contactat deja pe Mourinho, iar impresarul Jorge Mendes s-ar afla la Madrid pentru a negocia contractul, după ce soluţiile de avarie, Xabi Alonso şi Raul, au picat din nou, iar Zidane a refuzat iar ferm să vină acum.

Conflicte cu senatorii

Antrenorul portughez preia echipa doar dacă i se oferă salariu de 15 milioane de euro anual plus 5 milioane până la finele acestui sezon. Şi vrea contract cel puţin până în 2021, susţin surse apropiate clubului blanco.

Preşedintele, care agreează o mână forte, nu are însă consensul Comitetului Executiv, iar directorul general José Ángel Sánchez se opune şi aduce ca argumente împotrivă "conflictele latente cu jucători importanţi ai vestiarului, Ramos, Benzema sau Marcelo", după cum dezvăluie AS.

Dincolo de varianta Zidane, a mai fost propus şi Joachim Löw, selecţionerul Germaniei, dar Pérez pare hotărât să-l readucă după 6 ani pe Mou. 

Discuţie dură în vestiar

Nu doar cu preşedintele s-a contrat Sergio Ramos după catastrofa cu Ajax. Joi, căpitanul a convocat echipa, mai puţin conducerea tehnică, pentru o şedinţă în vestiar. Potrivit Marca, fundaşul autoexclus la returul de la Madrid a cerut pe un ton ridicat respect faţă de antrenori şi profesionalism pentru restul stagiunii: "Rămâneţi în barcă să tragem împreună sau abandonaţi!". Ramos aşteaptă o reacţie din partea unui grup grav afectat, după ce s-au ratat toate obiectivele într-o săptămână. Unicul care a luat cuvântul a fost Isco, care le-a cerut scuze colegilor, pentru că a refuzat să urce în autocarul echipei pe drumul de la Valdebebas la Bernabéu. 

5 trofeea cucerit Mourinho în perioada post-Madrid, cu Chelsea şi Man. United

178 de meciuria stat José pe banca lui Real, cucerind titlul, Cupa şi Supercupa

"Sunt mândru că sunt dorit, dar Real Madrid are un antrenor. Evident, e un motiv de mândrie, dar nimic mai mult de atât. Zvonurile în fotbal sunt nocive"
José Mourinho, antrenor portughez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  09 Martie 2019, 03:34
Postat de Serban Pirvulescu pe 08 Martie 2019, 15:49

Pot să vină toți antrenorii din lume că tot degeaba ! A plecat omul care i-a ținut ani de zile în spate ! Fără el, de abia acum se vede adevărata valoare a celorlalți, inclusiv a lui Modric ! Ca să nu mai vorbim de Bale, o mare, uriașă țeapă

Ai dreptate, dar trebuie amintiti si oamenii in negru fara de care Realul nu ar fi castigat nici un trofeu CL in era C Ronaldo.

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  08 Martie 2019, 15:49

Pot să vină toți antrenorii din lume că tot degeaba ! A plecat omul care i-a ținut ani de zile în spate ! Fără el, de abia acum se vede adevărata valoare a celorlalți, inclusiv a lui Modric ! Ca să nu mai vorbim de Bale, o mare, uriașă țeapă

mariuss72
mariuss72  •  08 Martie 2019, 13:22

"mutarea asteptata de fani"...un nou hit gesepean

Vezi toate comentariile (7)
Comentează