INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO + FOTO Neymar, Messi și Mbappe au scris istorie în doar 9 secunde! » „Cel mai rapid gol de când facem noi măsurătorile!”

Kylian Mbappe a semnat, duminică seara, în partida cu Lille din deplasare, cel mai rapid gol din istoria recentă a Ligue 1 / Sursă foto: Imago
Kylian Mbappe a semnat, duminică seara, în partida cu Lille din deplasare, cel mai rapid gol din istoria recentă a Ligue 1 / Sursă foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 22:28 / Actualizat luni, 22 august 2022 10:11

Kylian Mbappe a semnat, duminică seara, în victoria cu Lille din deplasare (7-1), cel mai rapid gol din istoria recentă a Ligue 1. Superstarul francez de la PSG a schimbat tabela după doar 9 secunde de la start!

La faza splendidă care a dus la golul lui Mbappe au contribuit și celelalte două mari vedete de la PSG, Neymar și Leo Messi, defensiva celor de la Lille fiind luată complet prin surprindere de acțiunea-blitz reușită de cele trei staruri ale parizienilor.

FOTO: Golul de record al lui Mbappe, în 3 imagini succesive: 

Neymar, Messi și Mbappe au scris istorie în doar 9 secunde! » „Cel mai rapid gol de când facem noi măsurătorile!”
Neymar îi așază balonul lui Leo Messi (1)
Neymar, Messi și Mbappe au scris istorie în doar 9 secunde! » „Cel mai rapid gol de când facem noi măsurătorile!”
Argentinianul inventează o pasă peste toată apărarea lui Lille, perfectă pentru Mbappe (2)
Neymar, Messi și Mbappe au scris istorie în doar 9 secunde! » „Cel mai rapid gol de când facem noi măsurătorile!”
Mbappe îl ridiculizează pe portarul lui Lille, marcând printr-un lob de efect (3)

VIDEO Rezumatul meciului Lille - PSG

Neymar, Messi și Mbappe au scris istorie în 9 secunde: „Cel mai rapid gol de când facem noi măsurătorile”

Conform paginii de Twitter OptaJean, e cel mai rapid gol marcat în campionatul Franței de când se realizează astfel de măsurători, adică din sezonul 2006-2007. În 2012, Yoan Gouffran de la Bordeaux reușise să marcheze după 13 secunde.

Până la pauză, și-au trecut numele pe lista marcatorilor atât Leo Messi, cât și Neymar și Hakimi, brazilianul și Mbappe punctând și în repriza a doua.

Parizienii fac spectacol în noul sezon, bifând a treia victorie autoritară în Ligue 1 în tot atâtea partide, după 5-0 cu Clermont și 5-2 cu Montpellier.

PSG, mare favorită pentru un nou titlu în Franța

Antrenată acum de exigentul Christophe Galtier, echipa tripletei Mbappe-Neymar-Messi, cu un lot de aproape un miliard de euro, e mare favorită pentru al 11-lea titlu. 

PSG are un lot de 961 de milioane, cotă de trei ori mai mare ca Monaco, Lyon și Marseille. Parizienii vor al 11-lea campionat câștigat, pentru a fi singuri pe locul 1 în topul titlurilor (St. Etienne, 10).

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Newcastle - Manchester City 3-3 » Spectacol formidabil în duelul petrodolarilor: 6 goluri și reveniri de senzație pe St. James' Park

Bayern Munchen și-a distrus adversara: 7-0 în deplasare + Gest superb al lui Sadio Mane, în aplauzele asistenței

Retras în 2019, fostul star din Premier League a reușit să strângă o avere de 11 miliarde de euro! Mecanismul dubios prin care a dat lovitura

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
jijicu
jijicu  •  22 August 2022, 13:29

Probabil ca esti fan Superliga Romaniei ca altfel nu imi explic asa pretentii fotbalistice... Deci pentru tine sunt pacalici Messi (cel mai bun marcator din istoria Barcelonei si Argentinei), Neymar (al doilea marcator din istoria nationalei Braziliei) si Mbappe (deja campion mondial cu Franta si probabil viitor golgeter al nationalei). Dar, na, ce fotbal stiu astia? Cu siguranta sunt sub jucatori ca Tavi Popescu, Ivan sau Deac...

magic4ever
magic4ever  •  22 August 2022, 11:33

PSG arata foarte bine cu Christophe Galtier pe banca...a ales si o tactica care se potriveste mult mai bine pentru calitatile fotbalistilor de la PSG...anul asta chiar au sanse sa castige UCL...PSG si Bayern arata cel mai bine in acest start de sezon

austyn23
austyn23  •  22 August 2022, 01:19
Postat de achenbachfrederikk pe 21 August 2022, 23:01

Marea *** psg:3 pacalici ce nu sunt in stare de nimic cand dau de o echipa mai competitiva. Reclama ieftina cu cu circar de plaja ( neymar), un expirat obosit cu vremuri de glorie demult apuse ( Messi) si un arogant care in momente decisive e ud tot in pantaloni, vezi Euro sau finala Ch. League.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează