INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Neymar, prăbușit după Mondial: "Adevărul este că n-am căzut, m-am prăbușit. Și mă doare mai mult decât orice pas făcut pe glezna operată"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 12:24

Neymar (26 de ani) încearcă să impresioneze cu un mesaj la fel de exagerat ca plonjoanele sale pe gazon: ”Adevărul este că n-am căzut, m-am prăbușit. Și mă doare mai mult decât orice pas făcut pe glezna operată”.

O dezamăgire de Mondial, acesta a fost Neymar în Rusia. Brazilia a fost eliminată în "sferturi", iar el s-a văzut prea puțin. Mai mult a stat întins în iarbă, accentuând loviturile primite. Criticat și pentru joc, dar mai ales pentru nelipsitele simulări, atacantul lui PSG a răspuns. A înregistrat un mesaj pentru Gillette, unul dintre principalii săi sponsori. Un mesaj exagerat, ca și desele plonjoane pe gazon, o reclamă prin care încearcă să-și impresioneze fanii.

"Am căzut, însă numai cei care cad se pot ridica"

"Puteți să credeți că exagerez. Și, uneori, exagerez. Dar adevărul este că sufăr pe teren", a mărturisit brazilianul. "Când plec fără să dau interviuri, nu o fac pentru că vreau doar laurii victoriei, ci pentru că nu am învățat să vă dezamăgesc. Când sunt nepoliticos, nu o fac pentru că sunt un puști răsfățat, ci pentru că nu am învățat ce înseamnă frustrarea".

Neymar completează: "Puteți să credeți că eu cad prea mult, dar adevărul este că eu n-am căzut, m-am prăbușit. Și mă doare mai mult decât orice pas făcut pe glezna operată. Am căzut, însă numai cei care cad se pot ridica. Puteți continua să aruncați cu pietre în mine. Sau puteți lăsa pietrele și să mă ajutați să rămân în picioare. Când sunt în picioare, toată Brazilia e în picioare, alături de mine". 

"Încă există un copil în mine. Uneori, încântă lumea, alteori agasează lumea. Mă lupt să păstrez acest copil. Dar nu pe teren"Neymar

"Mi-a luat mult timp să accept criticile voastre, mi-a luat mult timp să mă privesc în oglindă și să devin un alt bărbat"Neymar, atacant PSG

Vezi și: VIDEO + FOTO Zlatan Ibrahimovic e de NEOPRIT în America! Vezi hat-trickul PERFECT reușit azi-noapte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close